Eu nu am de ce sa aleg pentru ca o sa le am pe amandoua.Niciodata nu am sa renunt la parintii mei dar nici la visul meu de a avea o conditie cel putin modesta
Familia.
in primul rand, nu sunt o persoana materialista.
apoi...ai mult mai multa nevoie de familie decat de bani.
nu poti sa vorbesti cu banul ca sa-ti dea un sfat, sa-ti fie alaturi in momentele grele, si mai ales in cele placute din viata ta.
sa luam varianta ca...as fi o persoana care crede ca totul se rezolva cu bani(e doar o ipoteza)
tind sa cred ca exista persoane care nu se lasa cumparate de bani, si de nimic altceva.
si cand voi da peste o astfel de persoana, si am mare nevoie de ea, banii nu ar avea nicio valoare.
parerea mea
Sincer nu ai cum sa alegi... Cum sa faci familie daca nu ai bani si cum sa faci bani daca nu ai familie? Adica in viata trebuie sa ai si o satisfactie a lucrurilor care de obicei sunt banale, monotone...ca sa simti ca traiesti pentru cineva sau ceva. Parerea mea.
Eiii pui intrebari imposibil de ales nu ti se pare? normal ca familia e cea mai importanta cand o ai eu nu as renunta la fiica mea pentru toti banii din lume, dar si banii sunt importanti desigur pentru.ca altfel cum sa supravietuim zi de zi
Familia si pe urma bani! si nu e nimic mai de pret ca familia sau ca sanatatea lor si a ta! dky si bani sunt de folos! da ca familia nu-i nimic!
Familia pentru ca baniiiiii ii obtiii in viata dar familia nu o mai ai funty
Hai sa fim seriosi!
Fara bani in ziua de azi nu poti misca nici macar un deget!
Si daca ai o familie si n`ai bani s`o intretii nu ti se rupe inima cand vezi ca cei pe care ai iubesti mor de foame?
Multi va feriti sa alegeti banii deoarece veti fi judecati gresit.
Evident familia.In cursul vietii poti castiga bani cinstit si cu multa munca daca vrei nu ramai fara banuti, de lucru se iveste totdeauna cate ceva dar o familie ramane totdeauna de nepretuit., aceasta nu se poate niciodata inlocui.copii,sotul si familia sunt pe primul loc acolo in adancul sufletului unde numai dragostea poate sa ajunga.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: