| Lauraaa2 a întrebat:

O prietena de-a mea. care nu prea se poate numi asa (mai degraba o cunostinta mai veche) este cu un tip. Faza e ca mie imi place de el dar nu pot sa fac nimic, deoarece nu sunt tocmai genul care se baga in relatiile altora. Tipa asta,in timp ce e cu el (desi il place si ea), mai umbla si cu altii. Tinand cont de asta, as putea incerca sa ma apropii de el? Il plac foarte mult. Help!

6 răspunsuri:
| Allergictostupidity a răspuns:

Si ce ai de gand sa faci? O sa ii spui: "hei tipule, gagica-ta umbla cu alti tipi dar stii, eu te plac, desi nu vreau sa ma bag in relatia voastra". Nu, pe bune? E simplu. Daca il placi atat de mult si vrei sa fi cu el. be a b*tch, fura-l de la "cunostiinta" ta. Daca nu, asteapta cuminte in banca ta pana isi da fraieru seama ca gagica-sa nu e chiar iubita ideala si o sa se desparta de ea eventual.

| Mikhtarian a răspuns:

Incercarea moarte n-are.

| h3r a răspuns:

Da, da, minciuni. Dacă nu-ți place să te bagi atunci n-o face.

| redy04 a răspuns:

Nu prea ai ce face decat sa astepti sa se desparta.
Totusi, intre timp ai putea petrece mai mult timp cu baiatul respectiv.

| BonneLess a răspuns:

Ai gena de cu*va in sange cred, de nu te poti abtine. Daca iti place de iubita-su este doar o cunostinta nu e prietena.

| Lauraaa2 explică (pentru BonneLess):

Nu draga mea, te inseli. Nu am gena de cu*va in sange. Pur si simplu il plac. Nu stiu de ce tocmai pe el, fix acum cand e cu ea. Nu sunt tocmai o fire indrazneata, de aceea nici nu l-am abordat si nici n-o s-o fac. Am cerut un sfat doar, daca nu imi poti spune ceva folositor abtine-te de la comentarii rautacioase. Te-am pupat.