Stiu cum e treaba cu metinu. Eram cu un baiat, care credeam ca e perfect pentru mine, insa cand nu eram online se saruta cu toate pupezele, dar picatura care a umplut paharul a fost cand m-a intrebat daca poate sa o sarute pe o fata. Bineinteles ca am acceptat, credeam ca glumeste, dar fata aceea era de fapt iubita lui. A 2-a zi auzeam prin oras ca X s-a pupat cu mine. Atunci am renuntat la metin, practic cazuse cerul ep pamant pentru mine.
Chiar si acum mai tin la el, si crede-ma ca stiu cum e sa fii dependent de acest joc. Nici eu nu imi bagam in seama prietenele, si regret asta pentru ca eram pe punctul de a le pierde, aveam in cap numai metin, nimic nu ma putea opri, renuntasem chiar si la invatat.
Daca vei face cum a spus A3tius, probabil aceasta intrebare o sa o framante si o va trezi la realitate. Incearca sa ii explici ca prietenii de pe metin se duc, ( in cazul meu nu mai stiu nimic de niciunul) insa prietenia voastra poate dura pe viata.
Mult noroc!
Aveam si eu prieteni d-astia. Leam zis ferm: uite care-i faza ori lasi dracu jocu, ori PA. Pe scurt Ori YO ori Jocu`. Spune-i asa dar fii tare si fara lacrimi in oki. Asa testezi si prietania voastra... FUNDAA