Uite sper sa te ajute :
1. http://www.realitatea.net/......67261.html
2. http://www.csid.ro/sex/cum-sa-treci-peste-o-despartire-2780079/
3. http://www.realitatea.net/......03175.html
Succes!
Psiholog? Cum poți spune asemenea prostie?
Ai o vârstă, ești copilă și tu stai să-ți bați capul cu un oarecare tip! În loc să te gândești la tine. E vară, e vacanță...ai toată distracția în față, nu te mai gândi la trecut.
Profită de ele!
Vei uita de el cât ai zice „pește"!
Mmm. Stiu ca e o prostie sa-mi stea gandul doar la el, dar nu pot sa fac altceva.
Asta pentru că tu nu vrei să uiţi de el. Dacă voiai îl uitai.
E simplu.
Trebuie doar SĂ VREI.
Tu trebuie să te gândești că nu meriți să te „strici" pe interior doar pentru că un tip a plecat de lângă tine. Dacă era să fie, rămânea. Ești micuță, nu meriți să stai supărată toată ziua și să te gândești la el.
Știu că îți vine în minte, însă momentan e normal, dar e o prostie mare atunci când te întristezi, lași timpul să treacă aiurea pe lângă tine și nu faci nimic altceva pentru a te binedispune.
Ieși afară cu prietenii, uită-te la filme, seriale, stai la plajă, fă-ți unghiile, părul, poze chiar, dansează, ieși la plimbare, prepară ceva dulce... sunt multe de făcut!
Nu cred că ești ocupată cu treabă sau dacă ai prea multe responsabilități! Așa că ai timp pentru toate, distrează-te!
Ce mai aștepți?
Suntem cam în aceeași situație, doar că la mine au fost 4 luni împreună, iar totul s-a terminat acum 2 luni. E greu,te înțeleg și eu încerc să fac lucruri noi,să ies, am luptat pentru el până am obosit, acum chiar nu mai am putere s-o fac, și totuși am acceptat, am zis că nu mai e cale de întoarcere și că trebuie să-mi văd de viața mea.L-aș fi iertat și a 10-a oară, însă acum parcă nu mai e așa..pentru că înțelegi că mai sunt și alți băieți, sau dacă nici tu ca și mine nu mai vrei pe nimeni, pur și simplu fă-ți mulți prieteni noi și pur și simplu gândește-te că ai o vară în care trebuie să te distrezi. Sper că te-am ajutat, așa îmi zic și eu să mă consolez câteodată. Pa-pa!:*
Acuma apare intrebarea: El ar mai vrea sa fie cu tine? Ai cum sa afli asta?
Daca si el te mai vrea e pacat sa nu va impacati!
Daca el a trecut peste tine ar fi bine sa faci si tu la fel, si DA psihologul este cea mai eficienta metoda. Dar este si cea mai costisitoare!
De ce este cea mai eficienta? Pentru ca este specializat in a te invata sa iti gasesti singura rezolvare, nu iti da el reteta, el doar iti lumineaza cu talentul lui colturile intunecate ale mintii tale sunbocntiente unde sta raspunsul si rezolvarea la aceasta criza.
Se vede de aici si ca nu prea ai prieteni adevarati si devotati. Aia stiu cum esti si cum sa te scoata din letargia asta.
Metode alternative sunt cacalau.
Mergi la mare 3 saptamani intr-o tabara de tineri, du-te intr-un camp educational. Fa-ti prieteni sinceri ca aia sunt baza. Nu trebuie sa ai FB plin de clickuri si sa dai friend la 200 de conturi. Prieteni adevarati iti trebuie maxim 2-3. Nu ai fizic timp pentru mai multi.
Bafta!
beausingurlamasamea întreabă: