Fa ceea ce simti! Nimeni nu iti stie sentimentele mai bine decat tine. Daca tie iti mai place de ea du-te pe strada si vorbiti pentru ca e evident ca si ea mai tine la tine.Dar daca nu mai vrei sa mai ai nicio legatura cu ea ai 2 posibilitati;*ii spui ca nu vrei sa te duci*te duci totusi dar ii zici ca nu mai simti nimic pentru ea
De ce vrea sa va intalniti pe strada ei? Mie imi da de gandit treaba asta. It's a trap!
Spune-i ca, daca vrea sa va intalniti, sa vina ea in oras, sa va intalniti undeva (unde ii populat).
Mie mi se pare ca tu stii deja ce ar trebui sa faci.Ai spus-o : nu te duci.Ai tinut la ea? Poate ca vrea sa vorbiti pur si simplu.Eu te-as sfatui sa te duci. Daca nu, va intelege automat ca tu te-ai gandit la o impacare si de aceea nu te-ai dus.
Nu inseamna neaparat ca vrea sa iti cada in genunchi si sa doreasca din nou sa fie cu tien poate vrea sa-ti faca cunostiinta cu altcineva sau poate pur si simplu are nevoie de ajutorul tau nu trebuie sa ai emotii sa te intalnesti cu ea doar pentru faptul ca v-ati despartit