| Nervion a întrebat:

Buna o sa trec direct la subiect.Deci la inceputul anului am cunoscut o fata.Si ne-am apropiat pana cand am format o relatie.Si cam vreo 2 luni am fost in relatie.Doar c ala un timp ne-am despartit.A trecut 2 saptamani si ma chema sa ne vedem pe strada ei. Doar ca eu nu ma duc.Ce ar trebui sa fac, cel mai bun rasp funda

Răspuns Câştigător
| SweetSecrets a răspuns:

Fa ceea ce simtilove struck! Nimeni nu iti stie sentimentele mai bine decat tinehappy. Daca tie iti mai place de ea du-te pe strada si vorbiti pentru ca e evident ca si ea mai tine la tinewinking.Dar daca nu mai vrei sa mai ai nicio legatura cu ea ai 2 posibilitati;*ii spui ca nu vrei sa te duci*te duci totusi dar ii zici ca nu mai simti nimic pentru ea

7 răspunsuri:
| hitman01 a răspuns:

Nu inseamna neaparat ca vrea sa iti cada in genunchi si sa doreasca din nou sa fie cu tien poate vrea sa-ti faca cunostiinta cu altcineva sau poate pur si simplu are nevoie de ajutorul tau nu trebuie sa ai emotii sa te intalnesti cu ea doar pentru faptul ca v-ati despartit

| Bice a răspuns:

Mie mi se pare ca tu stii deja ce ar trebui sa faci.Ai spus-o : nu te duci.Ai tinut la ea? Poate ca vrea sa vorbiti pur si simplu.Eu te-as sfatui sa te duci. Daca nu, va intelege automat ca tu te-ai gandit la o impacare si de aceea nu te-ai dus.

| mona a răspuns:

Fi barbat si du-te daca a insemnat ceva pentru tine

| Zenithf a răspuns:

De ce vrea sa va intalniti pe strada ei? Mie imi da de gandit treaba asta. It's a trap!
Spune-i ca, daca vrea sa va intalniti, sa vina ea in oras, sa va intalniti undeva (unde ii populat).hee hee

| neutrino a răspuns:

Faci ce vrei, dar aceasta relatie nu va merge.

| Nervion explică (pentru Zenithf):

Noo It's not a trap....nare cum ea stie bine ca eu nu ma tem de fratele i sau varuso...

| Nervion explică (pentru SweetSecrets):

Ms mult...