Ei hai! Nu baga raspunsul lui hot... in seama.
Pai hai sa-ti zic, noi degeaba iti dam cu presupusu' cand el este singurul care iti poate raspunde la nedumerirea ta.
Daca a trecut ceva timp de cand nu te-a cautat inseamna ca si-a dat seama ca voi doi nu va potriviti. Daca de ex alataieri te-a pupat, ieri nu te-a sunat. e cazul in care sa mai astepti putin.
Si mie mi s-a intamplat ceva de genu', imi spunea ca o sa vorbim mai incolo sau mai stiu eu ce si faptele nu erau.
Poate a avut un motiv intemeiat de nu a putut sa te sune. poate are nevoie de un timp de gandire dupa ce s-a intamplat intre voi ce s-a intamplat, poate inca e nehotarat..nu stie ce vrea. Vorbeste cu el, intreaba-l daca are ceva de gand cu tine sau nu.
Succes!:*
Am uitat sa mai zic ca conteaza si de cat timp va cunoasteti..ai emis un lucru important
Din pacate da..nu pune la suflet.Baieti de genul asta gasesti peste tot..important e sa nu pui tu botu.
Parerea mea este ca tu deja ai mentionat raspunsul mai sus doar ca sub forma de intrebare.Lasa,nu cred ca ai nevoie de un asemenea barbat...sunt altii mai buni.
Ahh Nu ai incredere, eu cred ca te place,,, un LOVELASĂ nu iti spune ca va suna si veți mai mentine legatura. Poate a avut ceva urgent, a avut o chestie. Ai rabdare, nu îți fă idei abstracte.