Daca zici ca era mai ok la inceput si iti acorda atentie si brusc a devenit asa cu siguranta a intervenit ceva, discuta ceea ce te deranjeaza cu el, lasa posibilele scenarii pe care ti le-ai face sau ti le-ar induce astia in comentarii.
Ți-ai dat răspunsul singură.
Dacă era interesat de tine, până acum vă vedeați, sau vroia să fie mai des cu tine, lângă tine.
O fi genul, te fu_e și gata.
Dacă doar asta este important pentru el.
În rest, să fii de rezervă.
EXACT ACEAASI TREABA AM AVUT SI EU. a stat mai intai cu o fosta prietena apoi a vazut ca nu accepta aia si a venit la mine. nici eu nu l am acceptat fiind nepregatita la varsta asta de 15 ani. acum suntem despartiti de o luna. asta e, pune punct sa vada ca nu esti fraiera lui si treci peste. succes!
E posibil sa fie "iubitul' mai multor fete, și foarte posibil sa nu tina la tine, un om când tine la altul îi răspunde prompt nu după o săptămână. Te cam complaci in naivitatea de a avea așteptări de la astfel de persoane care nu prea te mai văd că pe o iubita ci exact așa cum ai menționat tu, ca pe o rezerva!
Căuta la alte fete ceea ce tu nu vrei sa ii oferi, este evident. Sincer și eu făceam la fel daca stăteam cu una deja de câteva luni și nu voia sex sub nici o forma, o vedeam plictisitoare. Cu o pocăită am pățit asta și i-am dat papucii.
Acum voi știți ce discuți ați avut la începutul relației sau după in ceea ce privește sexul, dar poate și el își închipuie că nu îl iubești nevrând să faci nimic cu el după atâta timp.
Eu as fi pus stop relației daca iubita mi-ar fi răspuns așa tardiv.
E destul de clar ce vrea de la tine si daca vede ca nu poate obtine, nu mai face eforturi sa mentina conversatii cu tine. Probabil.
Daca are si pe altcineva sau nu asta deja e o alta discutie. Si asta se poate.
Ah, he's ghosting you. Nu ai picat tu, cauta la altele. Tu esti pe lista de rezerve, poate-poate o sa pici cindva, dar focusul lui nu mai e pe tine. Suferi degeaba.
Acela își închipuie că ea este virgină, de asta tot mai încercă când vede că ești oarbă și tânjești după atenția lui, SetYourselfFree.
Este evident ce vrea de la tine. Si este posibil sa aibă pe cineva având în vedere ca îți răspunde după 5 zile. Cel mai bine ar fi sa l lași, este total persoana nepotrivita pentru tine.
Buna! Doar tu crezi ca e iubitul tau. Mi se pare ca s-a suparat pentru ca nu vrei sa faci sex cu el iar asta inseamna ca sta cu tine doar pentru asta. 0 iubire, 0 respect. Poti deja sa iti gasesti pe altul pentru ca ceea ce crezi tu nu e relatie.
Dacă tu ai 22 de ani și încă nu ești pregătită să faci sex, de ce ai nevoie de un iubit?
Nu îți sunt suficienți doar prietenii?
Iar iubit să-ți dorești când vei fi pregătită pentru un iubit?
Hey. Și eu am fost câteva zile bune în situația ta în afară să îmi răspundă după 5 zile, dar la noi era faza că el nu îmi mai spunea unde pleacă, cu cine pleacă, și când era afară răspundea după 2 ore 3 ore, ceea ce la el nu se întâmpla
I.am spus ce mă deranjează, mi-a spus că nu o.să se mai întâmple și așa a fost. Problema e alta..acum..e foarte nervos, obosit psihic, plin de treabă și nu îmi mai acordă atenție. Ce vreau să spun cu asta? Spun că am terminat să îmi fac scenarii în cap cum că nu mă mai iubește, are pe altcineva etc..pt că și eu aveam frica asta. Până mi.am dat seama că el de fapt are și el problemele lui, e obosit de la.muncă,e stresat și etc.
beausingurlamasamea întreabă: