Exista, pentru ca fiecare dintre noi avem sentimente, foarte multi neaga faptul ca baietii ar avea sentimente dar sunt si ei fiinte umane pana la urma.
Ei mai au obiceiul de a se da mari cu, "cuceririle" lor dar asta nu inseamna nimic.
In concluzie au sentimente, daca ai trecut prin dezamagiri inseamna doar ca nu ti-ai gasit persoana potrivita!
Nu nu exista, chiar daca te iubeste cu adevarat iubirea aia vine si ea din ceva, ca asa sa te iubeasca doar psihic nu prea...
... inseamna ca si tu esti asa. nu stiu dupa ce am mai vorbit cu tine!
Buna
Binenteles ca exista si astfel de baieti, numai ca se gasesc cam greu si tot ce trebuie sa avem rabdare.Fiecare avem perechea pusa deoparte, aceea persoana care ne va iubi si va tine la noi, fara sa ne faca sa suferim si la momentul potrivit va aparea
Sigur ca exista, doar urmareste categoria asta vreo doua zile si o sa gasesti vreo 30 de baieti care plang dupa iubitele lor.
Hai sa o luam simplu: cati barbati insurati exista in tara asta? Nu i-am numarat, dar sunt multi, si majoritatea s-au insurat din iubire. Vrei sa fii sigura ca te iubeste? Nu i te oferi un timp indelungat, si daca te iubeste, o sa te astepte, daca nu, pleaca. E o logica destul de simpla zic eu.
Dacă între cei doi este o relație de lungă durată trecută prin multe încercări cu BRIO, dacă între cei doi are loc un respect imens, dragoste și fidelitate în toată regula, atunci DA, există.
La virgini se întamplă cel mai des lucrul ăsta.
Mdap...Dar trebuie' sa fii constienta ca pe langa ten, par, umor, personalitate, ochi(sau orice alte motive pentru care te-ar iubi un tip)...o sa fie si sexul.
Faza naspa e ca nu-ti promite nimeni ca "iubirea" asta va dura la nesfarsit.Ai noroc sau n-ai.
O laba la vremea ei face cat 10 femei in fine mai exista si baieti care iubesc cu adevarat!
Ba nu, stiu exact ce ai inteles tu...o sa iti explic pe mes mai in amanunt ca sa inteleg la ce ma refeream.
Ehhh. in fine dar ai inteles gresit la ce mam referit.........pa :*
Dupa ce o sa ai o viata sexuala cu el,asta in tim, nu stiu ca nu ne-ai spus cati ani ai, iti promit eu ca o sa-i multumesti pentru asta. Sexul este de fapt rezultatul iubirii si tu o sa fii multumita sa stii ca-si doreste sa o faca cu tine mai des. Nu ma intelege gresit nu te invat sa te culci cu el, nu! Dar o sa-ti dai seama ti-am zis dupa ce o sa o faci cu el. Noi barbatii intr-adevar, ne gandim mult la sex. Daca va avea rabdare atunci te iubeste cu adevarat!