| infinite a întrebat:

Oare sunt indragostita?batting eyelashes Cand il vad pe colegul meu de care cred ca-mi place, ma balbai, si fac tot posibilul sa ii atrag atentia. Credeti ca imi place de el? straight face Si cum as putea sa-l faca sa se apropie de minebatting eyelashes. Cel mai bun raspuns funda.

5 răspunsuri:
| AAARRR a răspuns:

Pai probabil ca-ti place. dar e probabil sa fie si de moment. mai stai cateva zile si daca nu-ti trece bagate cu el in seama, asigura-te ca nu are iubita intereseaza-te ce-i place pune-i intrebari despre el, muzica preferata si alte chestii plictisitoare care-i plac si prefa-te interesatahee hee spune-i ca e interesant si ca-ti place si asculta-l in conth. pupa-l pe obraz cand il vezi si ia-l in brate daca sunteti in relatii bune daca nu insista sa vb cu el pe mess cu love struck si :* big hug si asigura-te ca le pune si elhee hee succes:* funda?

| FunnyMoment a răspuns:

Off.ce dulce e dragostea copilareasca.day dreamingEste cea mai frumoasa dintre toate, o iubire sincera si lipsita de interesday dreaming.
Revenind la subiectbig grin, da, cel mai probabil iti place de el.Asa e dragostea,bujori, balbaielibig grin.Cel mai bun mod de a-l face sa se apropie de tine este sa deveniti foarte buni prieteni, dupa asta lucrurile evolueaza de la sinebig grin.Incearca sa fii mereu acolo langa el, cand are nevoie de ceva si sa-l ajuti cu tot ce iti sta in putinta, sigur te va aprecia pentru amabilitatea ta.Nu stiu ce varsta ai dar totusi iti voi spune cel mai important lucru cand e vorba de baieti.Eii bine.stii ca nu toate fetele au o mostenire genetica foarte buna,toate ne dorim sa avem ochii mai nu stiu cum, sa mai slabim etc. dar orice baiat apreciaza o fata curata, cuminte si amabila. Poti intreba si chiar ii rog pe baietii de pe TPU sa isi dea cu parerea cu privire la raspunsul meu. Sper sa te fi ajutat,
FunnyMoment.
Mult succes!

| infinite explică (pentru FunnyMoment):

Ihihihi. multumesc pentru sfaturi blushing. o sa tin cont de ele :*!

| FunnyMoment a răspuns:

P.s.:Eu nu as lua in considerare raspunsul lui AnonimEu.hee heeFara nici o suparare dar trimitandu-i emoticoane exagerate, pupandu-l etc. care sunt gesturi indraznete avand in vedere ca nu stii daca te place, e posibil sa te considere lipicioasa sau sufocanta.NU trebuie sa te prefaci ca esti altcineva sau sa pari interesata de toate lucrurile care ii plac lui deoarece baietii isi dau seama cand faci afirmatii de genul in mod fortat.Nu funda e ceea ce conteaza, ci ajutorul pe care il oferi.Nu iti tine funda nici de cald si nici de foame.hee hee

| andree123 a răspuns:

Draga mea dupa reactiile tale se vede ca il placi.Asa ca iti spun ca ar trebui sa nu te mai balbai si sa te porti cu el ca un simplu prieten si sa-l cunosti dupa aceea sa afli daca te place si asa.Dar in primul rand nu poti tine asta pentru tine spune-i celei mai bune prietene nu trebuie sa afle toti.pup draga mea mult noroc! asta e doar sfatul meu pot fi si altele