Pai daca ai tai nu sunt de acord de ceea ce este el, incearca sa il schimbi sau sa fa cumva sa iasa bine in ochii parintilor tai si spune-le si tu ca el s-a schimbat si poate asa vor fi de acord.
Incearca!
Gandeste-te bine la ce au zis parinti tai, la acel baiat cum este el, daca e bine sau nu sa fiu cu el. Pentru ca ajungi sa le dai dreptate parintilor. Incearca sa discuti cu ei si sa le spui despre el.Te-ai gandit si la vastra lui poate de aceea.
Incearca sa jungi la un consens!
Mult Succes!
Parerea mea este ca el vrea doar sa "iti traga ceasul" si apoi sanatate la iepuri.Pace!
Poate că tu-l placi, însă gândește-te putin și la spusele părinților tăi, ei sunt trecuți prin viață și sunt sigură că știu mai multe și oricum, baieți sunt peste tot, vor fi mulți de care îți va plăcea cu 'adevărat' cum zici tu, deci să știi că nu este sfârșitul pământului dacă îți asculți părinții, plus că genul de băieți nu aduc niciodată ceva bun.
Aolo x-( de ce toate va indragostiti de vagabonti cocalari luati de pe strada? Unu mai cuminte ce are...sunt multi in Romania, deci sigur gasesti si unu frumos:X
Eu te sfatuiesc sa-l lasi ca e vagabont, nu e de tine, da-i papucii daca nu vrei sa-si bata joc de tine.
Si nu cred ca iti place de el "cu adevarat", ci doar il admiri pentru. ca ii place sa faca pe curajosu, pe smecheru', ca ii place sa ia viata ca pe o joaca...
Pai majoritatea dintre cei frumosi, destepti cu bani si chestii sunt curvari, el ma iubeste cu edevarat si eu il iubesc.
Eu nu am zis "si destepti si cu bani", ci doar destepti... E o diferenta. Desteptii cu bani sunt destepti, intr-adevar, dar sunt pupati in cur de mami si tati, cu bani de meditatii, cadouri scumpe, etc.Ei cred ca pot avea totul, inclusiv pe fete. Pot fi si baieti mai modesti, si asta nu inseamna ca daca nu ai multi bani esti neaparat un sarantoc jegos. Faza e c baietii modesti si cu niste CREIER in cap au ambitia de a arata ca pot mai mult decat statutul social le permite. Asta imi place cel mai mult la ei si as fi mandra sa am un iubit care dintr-un saracut a ajuns sa aiba o afacere care sa mearga bine, deci sa castige bani pe fortele proprii.
Hai ca m-am abatut de la subiect. Esti sigura ca te iubeste? Gandeste-te bine.Tu il iubest atat de mult pe cat crezi? Te vezi cu el peste ani? Poti sa ramai cu el, sa le demonstrezi parintilor tai ca s-au inselat, ca e un baiat muncitor, cu ambitie si care se straduieste sa te faca fericita... Daca nu vezi toate stea in el, sau da semne ca vrea sa dea inapoi, nu mai sta pe ganduri, paraseste-l si incearca sa fii in relatii bune cu parintii tai de care vei avea nevoi mereu( zi nuvorbesc de bani, ci de afectiunea acestora, de incurajare, de bucuria de a-ti vedea copiii alaturi de bunicii lor)
Te-am pupat. Sper sa-mi iei in considerare sfatul.