| diana2008d a întrebat:

pe 14 noiemb am avut ciclu, apoi pe 2 decem am avut rel..si s-a rupt prezervativu, pe 3 am luat postinor, si pe 10 mi.a venit ciclu sau e posibil sa fie acea sangerare de la postinor2, iar pe 26 decemb iarasi s-a rupt prez. si nu am mai luat postinor deoarece am luat in august o data si o data in oct. pana in august am fost virgina (am 18 ani) luni trebuia sa imi vina ciclu si nu mi-a venit, e posibil sa fiu insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Alexaaandraaa a răspuns:

Un test de sarcină recomandat, dar nu te teme, ia pastile și totul o să fie ok. Dacă o faci doar cu o singură persoană și ești sigură că nu este bonlavă, nu mai folosi prezervativul, dacă tot se rupe. Succes! puppy dog eyes Pup!:*

6 răspunsuri:
| danutza91 a răspuns:

Atunci renunta la prezervativ si ia pastile daca tot se rupe atata prezervativul...si daca ai dubi atat de marii fa un test de sarcina cel mai simplu

| DarksideGirl a răspuns:

Ia`ti un test de sarcina in primul rand..Si in al doilea rand daca nu stiti sa folositi un prezervativ calumea, apuca`te de luat anticonceptionale.batting eyelashes

| hunterr a răspuns:

Nu cred! daca vrei sa dsicutam mai multe despre acest subiect lasa-mi un mesaj cu idul tau!

| antoantonia a răspuns:

Mai bine faci un test de sarcina. si ia anticonceptionale inainte si dupa. succes

| diana2008d explică (pentru Alexaaandraaa):

Mi-a venit azi, mersi de rasp

| Alexaaandraaa a răspuns (pentru diana2008d):

Placerea mea! puppy dog eyes Pup!:*