A și Menționez ca luna asta mi-a venit pe 2 sau 3 nu mai stiu exact și a fost un ciclu normal.Este vreo sarcina?
Posibil sa fie si placebo sa zic asa. Din cauza ca esti asa ingrijorata si stresul poate provoca stari nasoale. Cel mai bine e sa astepti sa faci un test de sarcina daca o sa iti intarzie ciclul (inainte nu detecteaza. si citeste instructiunile de pe test ca difera). Gasesti si ieftine de exemplu la Carrefour ai 2 la 16 lei. La farmacie unul e peste 20. Be safe!
Nu-i adevarat! Se poate ramane usor gravida chiar si cu ovare polichistice, atata vreme cat ai sex neprotejat in perioada fertila.
Stresul ti l-ai indus singura, fiindca ai ignorat toate conditiile de protectie, cu buna stiinta si acceptare sa faci sex neprotejat.
A fost sex consimtit, sau ai fost violata?
Ți-a venit deja de două ori și îți mai faci griji?
Sarcina apare EXCLUSIV în lipsa menstruației.
Cred că vrei sa spui nocebo.
Dar de fapt e vorba de simptome psihosomatice. Adică autoinduse.
1. Nu esti insarcinata
2.Pastilele naturiste ( probabil mladite de zmeur si normens, corect?) ajuta la normalizarea ciclului menstrual si stimuleaza si ovulatia
3.Cand ai SOP, poti sa ramai insarcinata la fel ( de greu sau usor)ca orice alta femeie ( diferenta e ca in cazul tau, avand SOP este ca ovulatia nu este prezenta in fiecare luna.
4.Cel mai probabil, cateva luni de zile o sa iti vina menstruatia relativ normal, dar nu te ingrijora in cazul in care intarzie la un momentdat.
5.FOARTE IMPORTANT daca iti intarzie mai mult de 2 luni, mergi inapoi la medicul ginecolog, nu sta fara menstruatie prea mult timp
ps: Te-ai gandit la a lua anticonceptionale? Oricum avand SOP, o sa ajungi la ele, tratamentul cu normens, duphaston, mladite de zmeur, etc dau foarte rar rezultate pozitive pe termen lung