| Adelaidaade a întrebat:

Pe 29 decembrie am avut primul contact sexual, protejat., iar dupa aprox. 1 ora mi-a venit cm, m-a tinut normal.iar luna ianuarie nu mi-a mai venit.e normal sa intarzie atat dupa primul contact sexual? astept raspunsuri:* dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| lolylolypops a răspuns:

Da, nu e nici o problema poate sa intarzie mai mult, dar de venit o sa-ti vina daca ti-a venit si dupa contactul sexual protejat! Calmeaza-te

10 răspunsuri:
| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Cand ai avut ultimul cm? inainte sa-ti vina dupa ce ai facut sex

| Adelaidaade explică (pentru Stanciu_Anees_1986):

In noiembrie

| Ycu a răspuns (pentru Adelaidaade):

O sa iti vina pana pe 5... daca zici ca a fost protejat si pe urma ti-a venit ciclul normal nu ai de ce sa te ingrijorezi, cheers.

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Aaa atunci totul pare sa fie ok nu cred, ca ai dc sa-ti faci grii, dupa parerea mea cred, ca s-a produs o dereglare in corpul tau si totul va reveni la normal, doar ca ar fi bine, sa consulti si un medic, nu ar fi rau pentru a fi la zi cu informatii corecte si nu doar pesupuneri.happy

| Adelaidaade explică (pentru Stanciu_Anees_1986):

Pare ok.dar cat de mult o sa mai intarzie?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este normal. Ce înseamnă la tine sex protejat?
Bea ceai de crețișoară, este o disfuncție hormonală.
Pa, pa.

| Adelaidaade explică (pentru Legiuitoarea):

Am folosit prezervativwinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Adelaidaade):

Bună din nou.
Mergem pe varianta a doua, o disfuncție hormonală pe fond de stres ori ai urmat o medicație care duce la tulburări menstruale.
Mergi până la medicul de familie. Ai grijă de tine.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu trebuie sa-ti intarzie deloc dupa primul contact sexual. Du-te la ginecolog, ai o problema de sanatate, intarzierea este deja de 6-7 zile.

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns (pentru Adelaidaade):

Asta nu mai stiu, sorry