| Necttarya a întrebat:

Buna.pe data de 02.01 am avut contact sexual neprotejat intrerupt.pe data de 14 trebuia sa imi vina mentruatia insa pe data de 13 am avut o mica sangerare maro.am facut teste de sarcina de la diferite firme la 1saptamana de cand trebuia sa imi vina menstruatia.la 10zile si ultimul pe data de 30.01 adica la 2saptamani de cand teebuia sa imi vina menstruatia.toate au iesit negative.mentionez ca alaptez.este posibil sa fiu insacinata sau este o dereglare hormonala.a mai patit cineva.sunt ft stresata din cauza asta nu inteleg de ce am avut acea sangerare dar totusi testele ies negative.multumesc foarte mult pentru raspunsuri.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Toate testele facute au fost inutile deoarece au fost facute cu mult timp inainte sa apara hormonul gravidie.
Un test corect de sarcina se poate face dupa 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata care-i cea mai concentrata.

In ce priveste perioada alaptarii, sa stii ca ovulatia se produce aleator iar menstruatia poate lipsi cu desavarsire pe toata perioada cat alaptezi, asadar este recomandat sa ai sex numai cu prezervativ, ca sa nu ramai gravida, fiindca nu exista date dupa care sa te orientezi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Repeta testul de sarcina la 3 saptamani de la ultimul ocntact sexual neprotejat.

Si foloseste prezervativ! E mai ieftin decat orice test de sarcina.