| DarkSide201 a întrebat:

Pe scurt: Am fost impreuna cu un baiat 1an jumate. Dupa 1-2 luni a inceput sa ma caute ca sa facem sex. De atunci pana in noiembrie acesta ii era motivu sa ma caute, bine, au mai fost zile in care intra doar ca sa il ajut cu ceva. Revenind, mai nou cand ma cauta nu imi mai cere sa o facem ci doar sa iesim la o cafea, poveste. Si cand iesim are momente cand se uita fixat la mine sau ma mai atinge asa din" greseala". Am dormit intr-o zi la el, si el spre mirarea mea dupa ce am facut sex, ne-am pus sa dormim si m-a luat in brate, m-a cuprins si statea foarte aproape de mine, asa am dormit toata noapte, si dimineata ma pupa pe frunte. Dar eu nu mai inteleg nimic, de impacat am inteles ca nu, fiindca altfel mi-ar fi propus de mult timp.
Voi ce credeti ca vrea?

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sex, sex, si iar.....sex. Insa nu foarte mult. Si nici prea des. happy

| AdelaElena88 a răspuns:

Eu zic sa vorbiți, mie îmi pare ca v-ați împăcat, dar tu nu ești foarte sigura.Intreaba l ce își dorește acum de la relație, și dacă vrea sa continuați ce ai terminat, întreabă l pe scurt ce își dorește de la tine și ce simte.Luati o mai ușor cu sexul, și vorbiți mai mult.Bafta!

| Violleta2022 a răspuns:

Tu chiar esti naiba!
Chiar nu intelegi ca el nu vrea decat sex de la tine?!

| DarkSide201 explică (pentru Violleta2022):

Tu esti naiba si nu citesti cum trebuie tot. Eu mi-am dat seama ca sex voia de la inceput ca nu sunt proasta. Plus ca si eu am vrut, altfel nu o faceam. Doar ca mai nou ma cheama in oras sa povestim si se tot baga in seama pe Facebook. Concluzie: nu imi mai cere. Si mi se pare ciudat ca nu mai face asa ca pana acum asta era motivu sa ne vedem (inainte sa inceapa toate astea mi-o zis ca ii e dor de mine)

| vocea a răspuns:

Este clar ca nu te place, nu este stabil emotional iar sexul in situatia voastra nu va ajuta dloc, eu zic sa iti pui ordine in ganduri si sa ezi daca merita.

| mihai69 a răspuns:

Îi e dor de vremurile bune. Dacă va redeveni legat sufletește de tine, nu știu. Dar ai putea spera, nu te costă nimic. Eventual dacă știi ce nu a mers bine în trecut, caută să eviți repetarea greșelilor.

| Violleta2022 a răspuns (pentru DarkSide201):

Imi cer scuze, autocorectorul a schimbat: "n a i v a" cu "naiba".
Am corectat textul!

| Ririru a răspuns:

Buna,
Pai ce sa vrea si el, sex. Bineinteles ca nu te trimite acasa dupa partida, e mai placut sa simta un corp cald langa el, mai ales daca e o femeie si daca are sansa la o a doua partida.

Bine, asta este doar parerea mea, o persoana care nu il cunoaste, asa ca cel mai bine- daca toti a ti fost impreuna un an si ceva, de ce nu-l intrebi? De ce nu discutati despre asta? Intrebarile ar trebui sa ti le pui tu : Asta vreau eu? Doar sex si atat? happy

Succes! Nu o sa stii niciodata ce simte pentru tine daca nu-l intrebi, noi ne putem da doar cu presupusul.

| Emilian65 a răspuns:

Vrea sa fie cu tine doar pentru as satisface poftele sexuale.