| Kiaras a întrebat:

Buna!
Pentru inceput vreau sa spun ca imi place un baiat din liceu, este cu un an mai mare decat mine, pana aici toate bune...
Dupa ce am facut cunostinta am vorbit o perioada (fara sa fim impreuna pentru ca el nu stia ca il plac), dupa toate astea aproape 2 luni nu mi-a mai zis nici un simplu" Buna", fara sa ii fac nimic si acum iar vorbeste cu mine.
Intrebarea mea este ...de ce si-a schimbat comportamentul brusc de parca eram "invizibila" si acum ne intelegem mai bine decat prima oara? Multumesc, dau FUNDA!:*

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Iata ca in ziua de azi, a zambi la cineva si/sau a vorbi cu persoana respectiva nu mai sunt gesturi normale, au devenit o favoare, au devenit indicatoare de "iubire", ba chiar un favor. Indiferent cat de tanara esti, nu mi se pare deloc normal sa-ti cladesti vise plecand de la gesturi normale de politete. Eu inteleg ca atunci cand unui baiat ii place de o fata, acesta trebuie sa faca mult mai mult, decat salutul zilnic.

| Cristiann25 a răspuns:

Probabil si-a dat seama ca te place.

| Azµre a răspuns:

Probabil ești prea disperată să realizezi că un zâmbet sau un bună nu înseamnă întotdeauna ceva!

| Kiaras explică (pentru neutrino):

Nu ma refer la un zambet si un buna, sunt mai multe gesturi, tot ce am spus aici a fost in mare parte.

| Kiaras explică (pentru Azµre):

Cum am mai spus, disperata nu sunt, exista mai multe gesturi nu doar un simplu buna, in fine multumesc pentru raspuns.