Vorbești cu el n-ai ce pierde, ție ți-e frică să nu te respingă ca fata... Crezi că nouă băieților nu ne este frică să nu ne respingă fetele? Și totuși încercăm să vorbim cu o fată, fie că ne acceptă fie că ne respinge. Așa și în cazul tău.
Am zis la mai multi...:dskz ca ma repet pentru aia care au mai vazut un raspuns similar..invital la o plimbbarer spune-i ca nai cu cine sa te plimbi si sigur va accepta.la intalnire fa-ti curaj si spune-i cal placi si dai un sarut usor pe buze
Fa-ti curaj sin u lasa pe nimeni inaintea ta daca nu asculti sfatul meu fa cum vrei
Multumesc pentru sfat! chiar azi am vb cu el
CrEDE MAH IN TINE SI NARE CE SATI FACA E UN om ca toti deci ce tie frica
daca nu te baga el inseama nu fi proasta nu te vrea uita de el cand il vezi gandeste-te la altceva si mie misa intamplat
Pt ce loc mai intim lumea nu au probleme cu ei asa ca vor face ce vrea deci?
Daca ti-e frica de asa ceva ia-ti gandul de la o relatie. eu sunt baiat si ma uit la o fata care are incredere la fel cum se uita fetele la un baiat care are incredere, si rareori sau chiar niciodata nu o sa refuzam o fata care are asa curaj.
NU trebuie sa-ti fie frica toti avem emotii si cand intreaba baietii o fata crezi ca nu le este frica ai curaj dar spune-i intr-un loc mai intim