| Criss0241 a întrebat:

Plac un baiat de mult timp,dar el nu stie, nu am vorbit niciodata cu el. Nu stiu cum as putea incepe o discutie cu el, imi este frica sa nu ma respinga sad.

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Vorbești cu el n-ai ce pierde, ție ți-e frică să nu te respingă ca fata... Crezi că nouă băieților nu ne este frică să nu ne respingă fetele? Și totuși încercăm să vorbim cu o fată, fie că ne acceptă fie că ne respinge. Așa și în cazul tău.

| Criss0241 explică (pentru Azµre):

Multumesc mult pentru sfat! Chiar mi-am facut curaj si in seara asta cand am iesit in parc i-am trimis mesaj si am vb. :*

11 răspunsuri:
| octha a răspuns:

Am zis la mai multi...:dskz ca ma repet pentru aia care au mai vazut un raspuns similar..invital la o plimbbarer spune-i ca nai cu cine sa te plimbi si sigur va accepta.la intalnire fa-ti curaj si spune-i cal placi si dai un sarut usor pe buzewinking

| Albãstriţaxx a răspuns:

Fix asa sun si eu...:d

| Albãstriţaxx a răspuns:

Sunt*

| Notifikatu a răspuns:

Fa-ti curaj sin u lasa pe nimeni inaintea ta daca nu asculti sfatul meu fa cum vrei

| Criss0241 explică (pentru Notifikatu):

Multumesc pentru sfat! chiar azi am vb cu el

| Notifikatu a răspuns:

CrEDE MAH IN TINE SI NARE CE SATI FACA E UN om ca toti deci ce tie frica
daca nu te baga el inseama nu fi proasta nu te vrea uita de el cand il vezi gandeste-te la altceva si mie misa intamplat

| Notifikatu a răspuns:

Pt ce loc mai intim lumea nu au probleme cu ei asa ca vor face ce vrea deci?

| justme4good22 a răspuns:

Daca ti-e frica de asa ceva ia-ti gandul de la o relatie. eu sunt baiat si ma uit la o fata care are incredere la fel cum se uita fetele la un baiat care are incredere, si rareori sau chiar niciodata nu o sa refuzam o fata care are asa curaj.

| Madalin_Gagu_1998 a răspuns:

NU trebuie sa-ti fie frica toti avem emotii si cand intreaba baietii o fata crezi ca nu le este frica ai curaj dar spune-i intr-un loc mai intim