Vorbești cu el n-ai ce pierde, ție ți-e frică să nu te respingă ca fata... Crezi că nouă băieților nu ne este frică să nu ne respingă fetele? Și totuși încercăm să vorbim cu o fată, fie că ne acceptă fie că ne respinge. Așa și în cazul tău.
Fa-ti curaj sin u lasa pe nimeni inaintea ta daca nu asculti sfatul meu fa cum vrei
CrEDE MAH IN TINE SI NARE CE SATI FACA E UN om ca toti deci ce tie frica
daca nu te baga el inseama nu fi proasta nu te vrea uita de el cand il vezi gandeste-te la altceva si mie misa intamplat
Am zis la mai multi...:dskz ca ma repet pentru aia care au mai vazut un raspuns similar..invital la o plimbbarer spune-i ca nai cu cine sa te plimbi si sigur va accepta.la intalnire fa-ti curaj si spune-i cal placi si dai un sarut usor pe buze
Daca ti-e frica de asa ceva ia-ti gandul de la o relatie. eu sunt baiat si ma uit la o fata care are incredere la fel cum se uita fetele la un baiat care are incredere, si rareori sau chiar niciodata nu o sa refuzam o fata care are asa curaj.
NU trebuie sa-ti fie frica toti avem emotii si cand intreaba baietii o fata crezi ca nu le este frica ai curaj dar spune-i intr-un loc mai intim
Pt ce loc mai intim lumea nu au probleme cu ei asa ca vor face ce vrea deci?