| Ceriik a întrebat:

plz un sfat. Cand ma sarut cu prietenul meu simt la sfarsit multa saliva in jurul gurii si vreau sa ma sterg, dar incerc sa ma abtin sa nu se simta jenant prietenul. Cred ca e vina mea ca mereu am multa saliva in gura(mi-a zis si dentista). Prietenul meu nu se plange, e mai timid, dar eu ma simt aiurea si incerc sa evit saruturile. E normal? Vi se intampla? Ce as putea sa fac, in afara sa merg la doctor?

5 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Nu ai nimic thinking ba e bine asta inseamna ca aveti saruturi mai intense, ce crezi ca el nu ramane cu putina saliva pe langa buze tongue? eu de obicei ma sterg intre timp ce glumesc cu ea mai ales daca stam afara nu se supara nimeni thinking nici nu bagasem de seama pana am citit ce ai scris u laughing da asa is eu mai glumetwinking daca el e timid incearca sa te stergi de fular fara sa para ca te stergi sau daca obesrvi ca te-a vazut sarutal iarasi, dar in niciun caz sa te saruti mai rar nu e o optiune, o sa se supere mai rau :-s Dar nici nu e nevoie de doctor thinking nu e o boala

sau incearca sa tii u buzele peste buzele lui asa o sa raman el umezit devil

BAFTA, FUNDA big grin?

| TheBaby a răspuns:

laughing... Mie nu, poate nu ştie unul dintre voi doi cum să sărute, poate doar simţi nu şi eşti, dacă el nu ţi-a reproşat până acum.

| jupiterestru a răspuns:

Daca ai un prieten balos, apasati tasta 1

| Panda1900 a răspuns:

"nu e o tragedie"e norma e o chestie tupida dar ...fireasca la mai multi se intimpa poti desigu sa te stergi fau putin mai dragut sau asa sa nu te observe ...insa evitare sarutrilor poate duc ela o conclize gresita si te poate chiar parasi sad

| BlackSoul97 a răspuns:

Stai linistita si mie mi s-a intamplat.si mi-am intrebat o pr care are mai multa experinta si a spus ca e ok...pentru ca macar e un sarut umedlaughinglaughinggandeste.te cum ar fi daca ati avea buzele uscate.x_xlaughing