Mergi sa iti faci niste analize pentru a fi sigura de asta.Nu trebuie sa fi avut cu el contact sexual ca sa iei asa ceva pentru ca se ia prin sange si daca v-ati sarutat e posibil sa se transmita.Imipare rau pentru tine si acolo unde e sa isi gaseasca linistea si fericirea.E foarte trist ca traim intr-o lume in care inca poti sa decedezi din asa ceva. Craciun Fericit.
Daca ai avut contact sexual cu el, sigur ai luat si tu SIDA! Cunosc un baiat care in clasa a 9-a, a mers la liceu si a avut contact sexual cu o fata bolnava de SIDA, si intr-o jumatate de an a fost mort. Culmea este ca ea traieste si astazi.
Pai ai facut sex neprotejat cu el? Daca da, atunci ar fi bine sa-ti faci analizele.
Dar nu am stiut ca el are sida ca aici in Romania ne-a spus ca are tuberculoza, si apoi ne-am hotarat sa plece in Italia si acolo a aflat ce are el si a astat 6 luni in Italia eu in Romania si cand a venit acasa a facut o criza de stomac si a murit dar eu numai am avut contact cu el din mai de cat el sa imbonlavit mersi
Am facut sex cu el ca am fost cu el 2 ani si 8 luni, dar nu am stiut ce are nici el in mai a donat sange i-a iesit niste ganglioni si asta de aici in ro ne-a zis ca are tuberculoza a stat internat in spital si apoi ne-am hotarat sa il trimetem in Italia la spital si acolo a depistat ce are, eu numai am avut contact sexual din mai de cat a inceput sa-i fie rau, apoi a stat 6 luni in Italia si a venit acasa si a facut o criza de stomac si a murit oare sa fi avut mai demult? mersi
Daca a existat contact sexual... nasol. Daca nu, stai linistita, prin sarut nu se poate transmite. Tin minte ca au venit niste oamenii la noi in liceu si ne-au povestit ca nu ai cum, doar daca ai inghiti 6 galeti de saliva de la el (ciudat, stiu ).