| carmencami a întrebat:

Buna poate o sa ma ajutati si pe mine pana imi faca analizele, prietenul meu a fost bonlav si a murit si acum am aflat ca a avut sida si oare am luat si eu asa repede se ia asa repede? eu ma simt bine mi-e tare frica

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Mergi sa iti faci niste analize pentru a fi sigura de asta.Nu trebuie sa fi avut cu el contact sexual ca sa iei asa ceva pentru ca se ia prin sange si daca v-ati sarutat e posibil sa se transmita.Imipare rau pentru tine si acolo unde e sa isi gaseasca linistea si fericirea.E foarte trist ca traim intr-o lume in care inca poti sa decedezi din asa ceva. Craciun Fericit.

6 răspunsuri:
| Florenta16 a răspuns:

Daca nu ai facut-o cu prietenul tau, atunci nu ai nimic.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai avut contact sexual cu el, sigur ai luat si tu SIDA! Cunosc un baiat care in clasa a 9-a, a mers la liceu si a avut contact sexual cu o fata bolnava de SIDA, si intr-o jumatate de an a fost mort. Culmea este ca ea traieste si astazi.

| jolidon12 a răspuns:

Daca a existat contact sexual... nasol. Daca nu, stai linistita, prin sarut nu se poate transmite. Tin minte ca au venit niste oamenii la noi in liceu si ne-au povestit ca nu ai cum, doar daca ai inghiti 6 galeti de saliva de la el (ciudat, stiu laughing ).

| Alcyon a răspuns:

Pai ai facut sex neprotejat cu el? Daca da, atunci ar fi bine sa-ti faci analizele.

| carmencami explică (pentru Alcyon):

Dar nu am stiut ca el are sida ca aici in Romania ne-a spus ca are tuberculoza, si apoi ne-am hotarat sa plece in Italia si acolo a aflat ce are el si a astat 6 luni in Italia eu in Romania si cand a venit acasa a facut o criza de stomac si a murit dar eu numai am avut contact cu el din mai de cat el sa imbonlavit mersi

| carmencami explică (pentru Florenta16):

Am facut sex cu el ca am fost cu el 2 ani si 8 luni, dar nu am stiut ce are nici el in mai a donat sange i-a iesit niste ganglioni si asta de aici in ro ne-a zis ca are tuberculoza a stat internat in spital si apoi ne-am hotarat sa il trimetem in Italia la spital si acolo a depistat ce are, eu numai am avut contact sexual din mai de cat a inceput sa-i fie rau, apoi a stat 6 luni in Italia si a venit acasa si a facut o criza de stomac si a murit oare sa fi avut mai demult? mersi