Spune-i ce simti! Daca ii place de u te va accepta dar e diferenta mare de ani
Este destul de mare, mult prea mare pentru tine draguto, sunt diferente nu numai de varsta, dar si de experienta si de gandire! Fiecare ganditi altfel si nu stiu daca o sa va aflati pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere al comunicarii. Stiu ca te simti bine cu el draguto, dar el nu-ti este decat prieten, atata tot si nu ar trebui sa te indragostesti de el, caci altfel suferi! Cauta un baiat de varsta ta, iti va fi mult mai bine si vei fi sigura ca nu ai sa suferi astfel, bineinteles numai daca intalnesti baiatul potrivit pentru tine. Mult succes iti doresc draguto!
Il cunosc de mult timp. Nu e la fel ca toti ceilalti dar varsta asta e prea mare.
Stiu ca e mare. Dar ma simt asa de bine cu el cum nu m-am simtit cu nimeni. Multumesc pentru sfat.
Stiu scumpo ca te simti bine cu el, te inteleg perfect, dar nu ai sa vrei sa suferi pentru cineva care este dincolo de limitele tale! Uite, daca iti doresti tu sa te simti mai bine, pur si simplu marturiseste-i, vezi si tu ce parere are si el si ce crede. Chiar daca nu e de acord, sunt sigur ca o va spune intr-un mod foarte frumos prin care sa nu te superi si in care te va face sa intelegi. Pari o fata foarte buna si sufletista draguto si d-aia nu as vrea sa suferi, cauta un iubit care se afla in granitele tale, sunt sigur ca e pe acolo pe undeva, trebuie doar sa fii tu atenta.
Si cu placere, te ajut oricand cu un sfat bun!
Eu nu am sa ii spun. El a inceput cu chestiile astea ca altfel nu aveam treaba. Eram cei mai buni prieteni dar el ma strange in brate, ma pupa pe obraz, si are grija de mine. Dar incerc sa nu ma indragostesc.
Sa nu te indragostesti atunci draguto. El face toate astea pentru ca tine foarte mult la tine, dar numai ca la o prietena, atata tot, daca vrea mai mult de la tine, atunci cu siguranta va face el primul pas. Evita suferinta care ar putea urma, o sa te simti ca ultimul om cand o sa suferi din dragoste. Crede-ma, iti spun din proprie experienta, sper sa te gandesti bine si sa faci decizia corecta!
Buna! exista totusi o diferenta intre varste si totodata,caracter.
Fa ce crezi tu, ce-ti spune inima, dar foloseste-ti si capul.
Asta e decat o iluzie. O iluzie ce iti creeaza siguranta si fericire alaturi de un baiat mai mare. Daca nu te-ai indragostit acum de el, mai tarziu sigur va fi asa. ai mare grija.In ciuda aparentelor el are experienta si multe foste prietene in comparatie cu tine. Prin asta nu ma refer numai la sex. Fiind mai mare ai o alta influenta asupra fetelor mai mici asa ca sfatul meu este sa nu te increzi in el. Fi intotdeauna pe cont propriu si nu te lasa dusa de val. Am avut si eu o experienta neplacuta dar cu acelasi inceput ca al tau.
Nu as vrea ca voi fetele, sa credeti intr-un baiat mai mult cu stabilitate financiara care va da si voua in special o stabilitate emotionala. Cunoastel cat de bine poti si arata`i ca nu esti o persoana influentabila si usor de convins. Asa gandesc baietii. desi le plac fetele care se lasa usor si nu au mult de munca, intotdeauna apreciaza o fata de calitate ca nu se lasa usor si stie intotdeauna ce are de facut. Iti urez mult succes si sper sa te ajute sfaturile mele!
:*
Fetele de multe ori se indragostesk de persoane mai mari.eu zic sa ai grija ca el sa nu incerce sa te duca de nas sa profite de niavitatea ta. poti incepe o relatie cu el dar daca vezi ca face apropouri sau chesti care tie nu-ti plac inseamna ca vrea doar sa profite si ca cel imi bine ar fi sa reveniti la stadiul de prieteni... funda?
Are prietena dar au o relatie deschisa. si el nu e genul care sa urmareasca satisfactia sexuala.
Daca va simtiti bine impreuna, nu cred ca varsta e o problema.eu una prefer baietii mai mari ca mine.
KatiMe27 întreabă: