Problema noastra in Romania nu e ca se cupleaza 2 sexe de acelasi gen, problema s-a accentuat cand au venit cu pretentii sa se cunune in biserica, cat despre restul intrebarii, si eu credeam ca stiu multe la varsta aceea, s-a dovedit cand am crescut cat de naiv eram, si la fel am avut de mic destule probleme, crezi tu ca esti foarte matur, acum daca vrei sa incerci mult noroc, dar pe TPU slabe sanse sa gasesti.
Gresesti. Homosexualii nu cer o casatorie la biserica ortodoxa, o biserica fundamentalista in gandire, ramasa la conceptii de acum 2000 de ani. Ei vor casatorie civila sau parteneriat lagal, pentru a avea aceleasi drepturi civile ca si o familie hetero.
Nu te lua dupa ce spune Violetta2022. Ea este o pensionara care-si face veacul pe acest site.
Ca sa vezi cata cultura are iti dau un exemplu de recomandare a ei: pe un barbat, care are o infectie la penis il trimite la ginecologie. Nici macar cu ce se ocupa ginecologia nu stie: "Ginecologia este ramura medicinei care se ocupă cu fiziologia și tratarea afecțiunilor aparatului genital feminin."
Trimite barbatii la ginecologie: de rasul curcilor.
Trezeste-te baiete ca ai probleme cu mansarda, din pacate.
Mergi la psiholog ca nu esti pe drumul bun.
Imi pare rau pentru tine.
Poate ar trebui sa vorbesti mai intai cu mama ta, desi poate i-ai face mai mult rau.
Nu prea o apreciezi.
Belingot întreabă: