Tocmai ce ati dat dovada de lipsa de caracter, ganditi putin? Nu poti sti ce simt, pe langa asta am fost locul 1 pe judet si apar in multe locuri, deci de invatat invat, pe langa dumneavoastra, am o cultura generala mai bogata decat ce a-ti spus mai sus. Sa stiti ca de multe ori copii care nu au capacitate de intelegere asa cum ii spuneti dvs. uneori gandesc mai matur ca un adult, nu ai de nevoie de experiente in viata ca sa stii ce te atrage. Pentru a va imbogatii cu informatii, daca nu suportati genul acesta de intrebari sau o comunitate, respectiv persoane de genul, mai bine inchideti site-ul sau cautati sa criticati pe altcineva, pentru ca nu sunteti in masura sa criticati pe altcineva care cere un sfat, nu ce sa faca in viitorul apropiat. Daca nu m-am exprimat corect, imi cer scuze de la cer pana la pamant. Dvs. sunteti un exemplu de ce tara asta nu poate fi una unita si "normala", deorace fiecare se priveste de sus, lipsa de comunicare peste tot si lista continua. Imi cer scuze pentru paragraful acesta, dar chiar mi se pare penibil cat de incapabili pot fi unii oameni cand vine vorba de critica si sfatuirea unui adolescent care e confuz si curios in descoperire si experimentare. O seara faina!
Problema noastra in Romania nu e ca se cupleaza 2 sexe de acelasi gen, problema s-a accentuat cand au venit cu pretentii sa se cunune in biserica, cat despre restul intrebarii, si eu credeam ca stiu multe la varsta aceea, s-a dovedit cand am crescut cat de naiv eram, si la fel am avut de mic destule probleme, crezi tu ca esti foarte matur, acum daca vrei sa incerci mult noroc, dar pe TPU slabe sanse sa gasesti.
Gresesti. Homosexualii nu cer o casatorie la biserica ortodoxa, o biserica fundamentalista in gandire, ramasa la conceptii de acum 2000 de ani. Ei vor casatorie civila sau parteneriat lagal, pentru a avea aceleasi drepturi civile ca si o familie hetero.
Nu te lua dupa ce spune Violetta2022. Ea este o pensionara care-si face veacul pe acest site.
Ca sa vezi cata cultura are iti dau un exemplu de recomandare a ei: pe un barbat, care are o infectie la penis il trimite la ginecologie. Nici macar cu ce se ocupa ginecologia nu stie: "Ginecologia este ramura medicinei care se ocupă cu fiziologia și tratarea afecțiunilor aparatului genital feminin."
Trimite barbatii la ginecologie: de rasul curcilor.
Trezeste-te baiete ca ai probleme cu mansarda, din pacate.
Mergi la psiholog ca nu esti pe drumul bun.
Imi pare rau pentru tine.
Poate ar trebui sa vorbesti mai intai cu mama ta, desi poate i-ai face mai mult rau.
Nu prea o apreciezi.
Belingot întreabă: