| MissBlack a întrebat:

Povestea este cam asa eu vorbesc cu un baiat pe messenger si imi place foarte mult de el dar problema este ca eu i-am dat poza cu o alta fata care nu sunt eu si i-am spus ca sunt din alata tara si bla, bla, bla adica l-am mintit.Si eu l-am intrebat ce ii place mai mult la "mine" adica la fata din poza adela si el mi-a spus ca personalitatea "ei" adica a mea. Daca eu o sa vorbesc cu el pe mess cu id-ul meu desigur si o sa ii spun numele meu adevarat si o sa-i povestesc de mine credeti ca o sa-i placa de mine daca i-a placut de personalitatea mea adica mi-a spus ca sunt de treaba.Stiu ca am facut rau ca am mintit si regret foarte mult asta dar imi este teama ca o sa respinga i-am spus ca am si alta varsta. P. S esre din acelasi oras cu mine. Ajutati-ma va rogcrying Dau fundita

Răspuns Câştigător
| Lovely a răspuns:

Din moment ce ai spus ca pe el il atrage personalitatea ta, nu persoana din poza respectiva, e posibil sa te accepte asa cum esti tu, cea REALA! incearca si tu sa'i spui adevarul despre tine. Poti incepe prin a 'i da poze cu tine. spune-i ca iti pare f rau pentru ca l'ai mintit pentru ca nu stiai ca o persoana chiar atata de draguta si de treabahappy Poate va iesi ceva frumos din toata povestea asta

Succes Irene:*

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ok, ia-o de la capat cu el!
Renunta la actualul id si cucereste-l cu ceea ce ai tu cu adevarat! Adica nu il mai minti de pe noul id!

Daca ii spui acum ca l-ai mintit n-o sa mai aiba incredere in tine caci nu te cunoaste decat de pe net, adica superficial!

Deci, start all over again!

| Pacala a răspuns:

Eu nu inteleg de ce te-ai dat drept alta. Daca nu-ti place cum arati tu, nu te astepta sa ii placi lui. Chestia aia cu "imi place personalitatea ta" e o abureala. Un baiat n-o sa placa o urata sau una grasa sau plina de cosuri, numai pentru ca are "personalitate". Un barbat, poate, dar pariez ca discutam despre un baiat aici. Oricum, incearca din nou, de data asta cu poza ta.happy

| clauss a răspuns:

Buna irene, asta sa ti fie invatare de minte si sa nu mai minti, ai sanse de 50% acum, eu zic sa recunosti si poate ai noroc sa continuati, spune-i ca nu ai avut incredere si de aceea ai mintit, ai fost patita. Si sigur o sa vrea web s au poza cu tine si cauta sa i dai, nu l mai amana ca e posibil sa l pierzi, pe el l ai vazut?

| cucu a răspuns:

Nu noi trebuie sa te iertam ci el... spune`i adevarul spune-i ca esti mai timida, si va intelege

| cucu a răspuns:

Mai incearca...nu ai ce sa faci deat sa incerci ...sa insisti la la la o sa cedeze pana la urma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc la totikiss@clauss da pe el l-am vazut de pe hi5 este super dragut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce au

| MissBlack explică:

Scuzati-ma pentru greselile de ortografie dar eram emotionata.ca o sa ma* respinga, este*. Inca odata iertati-ma

| MissBlack explică:

Lam intrebat ce face de pe id-ul meu si nu mi-a raspunscrying Ce sa fac?sad