Poate a vrut doar sa vada cum reactionezi. Vorbeste in continuare cu el, si spune-i ce simti, daca nu o faci acum... cand te vei hotara, s-ar putea sa fie prea tarziu. Nu strica sa incerci! :*
Ne stiam de ceva vreme si la fel, ne intelegeam extrem de bine si simteam nevoia sa petrecem toata ziua impreuna. din partea mea a fost atat, el vroia mai mult si eu il respingeam la momentul actual, desi simteam acelasi lucru. primul te iubesc si-a facut curaj si mi l-a spus dupa ceva timp, tot la fel ca si cum mi-a spus acest lucru, printr-un sms.
vrei sa explici ce intelegi prin "el vroia mai mult"? adica dorea sa faca sex cu tine?
Isi dorea mai mult decat o simpla prietenie
Pai intreaba-l daca te place, daca mai tine la tine sau daca a inceput din nou sa simta ceva pentru tine
Pai aceasta faza e clasica adica el zice ca s-a indragostit pentru a vedea daca ti la el(insista mai mult cu el ).Iar in final daca ti la el iti va spune ca tu esti cea de care sa indragostit
Mda...trist si dupa aia fericit. intreaba-l daca te place dar cand sunteti singuri intr-o incapere sper sa te ajute
KatiMe27 întreabă: