| diana105 a întrebat:

Povestea incepe in felul urmator : dupa o frumoasa poveste de dragoste care la un moment dat l-a luat sfarsit, dupa o perioada cand nu neam mai vorbit, eu fiind insistenta iar el dand dovada ca a trecut peste. am inceput sa vorbim iar, sa ne intelegem ca si la inceput, sa petrecem foarte mult timp impreuna, iar eu m-am indragostit a 2a oara..pana cand mi-a spus ca, crede ca s-a indragostit. Poate din cauza ca, credeam ca trebuie sa dau dovada de prietenie, am spus ce spun de obicei prietenii, am cerut informatii. mi-a spus ca nu stie cine e, si in plus nu e important. Ma deruteaza motivul pentru care a facut asta (oare pentru a imi vedea reactia sau?, exista acea persoana sau a inventat totul?) si nu stiu ce ar trebui sa fac in continuare.

10 răspunsuri:
| Anonimusxxxxx a răspuns:

Mda...trist si dupa aia fericit. intreaba-l daca te place dar cand sunteti singuri intr-o incaperewinking sper sa te ajute

| catalin02 a răspuns:

Pai aceasta faza e clasica adica el zice ca s-a indragostit pentru a vedea daca ti la el(insista mai mult cu el ).Iar in final daca ti la el iti va spune ca tu esti cea de care sa indragostit

| diana105 explică (pentru catalin02):

M-as bucura enorm de mult sa fie asa. dar nu stiu daca o sa am curajul sa vorbesc vreodata despre asta cu el, de frica sa nu-l pierd din nou, si sa nu fiu eu singura care isi doreste ceva mai mult.

| Crisu a răspuns:

Poate a vrut doar sa vada cum reactionezi. Vorbeste in continuare cu el, si spune-i ce simti, daca nu o faci acum... cand te vei hotara, s-ar putea sa fie prea tarziu. Nu strica sa incerci! :*

| 1234abcd a răspuns:

Pai intreaba-l daca te place, daca mai tine la tine sau daca a inceput din nou sa simta ceva pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data ti-a declarat dragoste, iti aduci aminte in ce fel?

| diana105 explică (pentru anonim_4396):

Ne stiam de ceva vreme si la fel, ne intelegeam extrem de bine si simteam nevoia sa petrecem toata ziua impreuna. din partea mea a fost atat, el vroia mai mult si eu il respingeam la momentul actual, desi simteam acelasi lucru. primul te iubesc si-a facut curaj si mi l-a spus dupa ceva timp, tot la fel ca si cum mi-a spus acest lucru, printr-un sms.

| catalin02 a răspuns (pentru diana105):

Pai nu deschide subiectul imediat incearca sa te apropi de el spunandu-i ca vrei sa deveniti prieteni si mai vorbiti... si dupa il mai intrebi care e aceafata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru diana105):

vrei sa explici ce intelegi prin "el vroia mai mult"? adica dorea sa faca sex cu tine?

| diana105 explică (pentru anonim_4396):

Isi dorea mai mult decat o simpla prietenie