anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Povestea mea. Am 19 ani si sunt la facultate in primul an. Am un prieten, are 23 de ani(tot facultate si multe altele pe langa) si suntem impreuna de 5 luni. Chestia e ca nu prea stiu ce sa fac. La inceput nu voiam sa fiu cu el pentru ca nu imi placea cum arata si nici cum se comporta prea mult, parea timid. Dupa vreo 2 luni dupa ce am tot iesit impreuna la cafea, suc, biliard am decis sa-i dau o sansa. Nici atunci nu eram prea convinsa dar tinand cont de faptul ca pana atunci fusesem doar cu un baiat ( si cu ala nici macar o luna) am vrut sa vad cum e, sa incerc si eu, sa vad daca eu sunt de vina ca nu pot avea o relatie sau ceilalti sunt. Pana la el ii refuzam pe toti care se "dadeau" la mine si ii indepartam pe cei pe care ii placeam. Revenind. i-am dat o sansa, si acum suntem de 5 luni. Problema e ca incepe sa-mi placa. Imi place cum se comporta, imi place cand ma enerveaza, sa il tachinez si asa mai departe. Si nu stiu daca chiar imi place sau e autosugestie. Poate doar vreau sa-mi placa si de aceea imi imaginez sentimente. Ma gandesc cum sa ma despart (ma gandeam la asta inca de cand i-am zis ca vreau sa fim impreuna) doar ca ma gandesc si la ce as face daca nu ar mai fi el si ma cam inspaimanta gandul. Mi-am facut o multime de planuri cum sa ma despart si acum nu pot sa le pun in aplicare. Mi-am zis ca atunci cand o sa vrea ceva ( sex) o sa-i zic ca am niste conditii. Si dupa acel moment sa-i zic ca una din conditii e ca vreau sa ma despart de el. Nici asta nu am putut sa o pun in aplicare...

Sa ma despart, sa nu ma despart (si uite ca ma suna laughing ) Nici nu mai stiu. Imi place, nu-mi place...
Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Firetears a răspuns:

Dacă nu ştii ce simţi nu te aventura, e cam periculos! De ce?
Păi.
1. S-ar putea ca după ce vă despărţiţi să te urască sau să nu te mai lase în pace pentru că e cam vina ta, tu i-ai dat speranţe!
2. Degeaba eşti cu el dacă nu eşti sigură de ce simţi, eu zic să nu te mai gândeşti şi să termini.
Şi toooootuşi...
Dacă îţi e frică să nu îl răneşti sau ceva de genul pur şi simplu spune-i că ţi-ai găsit pe altcineva, cere-i scuze şi bună ziua! Nu trebuie să te complici prea mult, stai o vreme singură, să îţi revii! happy
Dacă vrea-rămâneţi prieteni, dacă nu-nu! Tu nu pierzi nimic, dar ai grijă!
El s-ar putea să te iubească sincer, deci mai bine pui punct acum, altfel îl vei răni şi mai rău. Ştii cum se spune, dacă nu ştii ce simţi sau nu eşti sigură nu îi da motive să se îndrăgostească de tine!
Sau spune-i exact ce ai scris tu la întrebare, fii sinceră şi poate te va înţelege. happy
Ce să zic, e complicată situaţia, am fost şi eu în una asemănătoare... o.O
Oricum, baftă! big grin happy thumbs up kiss

9 răspunsuri:
| lo a răspuns:

Esti confuza, esti atat de prinsa de sentimentele/gandurile vechi incat nu le da-i nicio sansa celor noi.Problema ta este ca iti "mananci "creierul si nu disfruti de viata, de momentele placute, esti preocupata de faptul ca vrei altceva incat nu vezi ca ceea ce ai este bun pentru tine.Fi fericita, profita de aceasta relatie si gandeste mai putin si bine.
Iar daca chiar nu merge, atunci va puteti desparti dar pana atunci clarifica-ti gandurile, doar tu esti in masura sa decizi.

| Emmy125 a răspuns (pentru lo):

Voi incerca sa ma detasez de ce am fost, sa vorbesc mai mult cu el despre noi si sa-mi clarific gandurile. Mersi happy

| Emmy125 a răspuns (pentru Firetears):

Imi e frica si sa nu-l ranesc.
Ca ma va uri el si nu ma va lasa imi pace nu imi fac griji. Nu e genu razbunator si cred ca ar renunta usor.
Ma gandesc ca daca s-ar isca o cearta ar fi mai usor sa ne despartim si poate nici nu ar fi ranit pentru ca ar fi si vina lui. Singura problema e ca nu gasesc motive sa ma cert. Mereu gaseste raspunsuri rationale si logice pe care nu pot sa le combat. Si nici nu e genul care sa se certe. Ma mai intreaba "mai ai ceva pentru care trebuie sa ma certi?". doar eu ma cert. big grin

| Ycu a răspuns:

N-as vrea o femeie ca tine, nu stii ce vrei de la viata, vrei sa te desparti de el pentru ca nu iti place cum arata dar iti place cum se comporta cu tine in relatie si faza cu sexul dar cu conditia sa va despartiti pe bune e chiar culmea. As vrea sa te desparti de el sa vezi cum este fara el ca data viitoare sa stii sa apreciezi pe cel de langa tine, daca vei mai avea sansa de un baiat bun.

| Emmy125 a răspuns (pentru Ycu):

Apreciez sinceritateahee hee si chiar ai dreptate...
Cred ca nici el nu ar vrea o femeie ca mine daca ar stii ce ganduri am eu sad
Voi incerca sa las totul la o parte si sa il apreciez asa cum e (pentru ca chiar e un baiat bun.) macar pentru inca un timp, pana imi dau seama ce vreau cu adevarat big grin

| Demonull a răspuns:

Nu va inteleg.De ce cand aveti ceva in minte nu puneti in aplicare? Draga mea, viata e scurta chiar daca ai 19 ani maine un dement poate da cu masina peste tine si te ucide pe trecerea de pietoni..sau poti trai pan ala 90 de ani.dar totusi indiferent de ocazie vrei sa ai regrete? fa ce iti trece prin cap mai ales acum la tinerete..traieste din plin..sau mai bine spus CARPE DIEM! Nu iti trebuie cine site ce pregatire sa-i dai papucii pur si simplu o faci.ce e asa greu? Ar trebui sa va cer bani pe niste raspunsuri sau chiar lectii. Spor!

| Demonull a răspuns (pentru Demonull):

A..si inca ceva..nu te gandi la cum va fi..gandeste-te la CUM ESTE! prezent traieste in PREZENT! 9-05-2013 happy

| Ycu a răspuns (pentru Emmy125):

Apreciez sincer ca ai luat in considerare sfatul meu!

| Oana92 a răspuns:

Esti fericita acum? Iti place ce traiesti? Daca raspunsul e da atunci las-o dracu despartire si nu te mai gandi la asta. O sa pierzi tot ce e frumos in relatia asta gandindu-te cum sa-i pui capat si apoi vei suferi si iti va fi dor...