Hei
Îți recomand cartea asta:
https://www.librex.ro/......viata.html
Și cea mai eficientă soluție este să faci terapie, pe lângă asta eu cred că unul dintre cele mai importante lucruri este să înfrunți ceea ce simți și să nu încerci să fugi, să-ți reprimi sentimentele
Mult succes!
Pare ca tu ai trait in satre tiganesti sau in case unde sexul se facea ala liber... fiindca asemenea povesti nu am auzit in vaita mea, la familiile normale de romani.
Sa-ti spun un lucru fetita, nu trebuie sa faci sex cu nimeni din obligatie, mai ales daca te dezgusta!
Poti sa-ti faci viata ta, fara barbati si fara sex, asa cum iti doresti!
Da, tu vorbești despre traume. Iar soluția trebuia să începi să o cauți la un psiholog cum au zis și alții. Altfel e posibil sa ai frica de intimitate mereu. Iar asta înseamnă să îți petreci viața fără o componentă esențială. Fă-ți curaj și mergi la un psiholog.
Ai scris asta - Îl iubesc foarte mult și el mă iubește și chiar mă simt respectată și iubită
îmi pare rău de asta, știu cum e... Sfatul meu pentru tine dacă vrei să scapi de această problemăeste acesta : poți să vorbești despre asta cu un psiholog. Sigur te poate ajua într-un fel.
AlexEjmecheru întreabă: