| jony1234567 a întrebat:

Buna prietena mea imi spune ca nu stie ce sentimente are pentru mine, cum sa inteleg asta?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Nu vede nimic atractiv in tine, vrea sa se desparta dar nu stie cum sa o faca fara sa te "Raneasca".

Altfel spus nu esti destul de barbat pentru ea.

5 răspunsuri:
| YouandI a răspuns:

Bună, este necesar sa stiu de cat timp ești cu aceasta persoana, daca a mai avut iubiți înainte. De ce? Poate se gândește la vreun fost, ori o nemulțumește ceva în relație si poate chiar și-a pierdut din sentimente ori e prea devreme sa simtă ceva mai profund daca sunteți la început.

| mihai69 a răspuns:

Adică nu-i ești chiar indiferent. Dă-i ceva timp.

| PersonajFictiv a răspuns:

Inseamna ca nu stie clar ce simte pentru tine, e confuza, las-o un timp in pace, daca te bate la cap cu " nu stiu ce simt pentru tine " nu iti mai bate capul cu ea, mai sunt femei.
Apropo thinking e prietena ta si nu stie ce sentimente are pentru tine, de ce mai o numesti prietena ta?
E "semi-prietena" ta.

| jony1234567 explică (pentru YouandI):

Ne cunoastem de un an și ceva am avut si relații sexuale treaba e ca începem să ne intelegem si totul e bine si dupa un timp imi spune cam nu stie ce simte, nu stie ce sentimente are pentru mine, si nu stiu ce sa fac, cum sa procedez?

| YouandI a răspuns (pentru jony1234567):

Am înțeles, noi aici putem doar să presupunem dar cel mai bine este sa încerci să fii direct cu ea, să o întrebi care sunt adevăratele motive, poate o poți ajuta.