Nu vede nimic atractiv in tine, vrea sa se desparta dar nu stie cum sa o faca fara sa te "Raneasca".
Altfel spus nu esti destul de barbat pentru ea.
Bună, este necesar sa stiu de cat timp ești cu aceasta persoana, daca a mai avut iubiți înainte. De ce? Poate se gândește la vreun fost, ori o nemulțumește ceva în relație si poate chiar și-a pierdut din sentimente ori e prea devreme sa simtă ceva mai profund daca sunteți la început.
Inseamna ca nu stie clar ce simte pentru tine, e confuza, las-o un timp in pace, daca te bate la cap cu " nu stiu ce simt pentru tine " nu iti mai bate capul cu ea, mai sunt femei.
Apropo e prietena ta si nu stie ce sentimente are pentru tine, de ce mai o numesti prietena ta?
E "semi-prietena" ta.
Ne cunoastem de un an și ceva am avut si relații sexuale treaba e ca începem să ne intelegem si totul e bine si dupa un timp imi spune cam nu stie ce simte, nu stie ce sentimente are pentru mine, si nu stiu ce sa fac, cum sa procedez?
Am înțeles, noi aici putem doar să presupunem dar cel mai bine este sa încerci să fii direct cu ea, să o întrebi care sunt adevăratele motive, poate o poți ajuta.
CalinGabi întreabă: