Mai las-o sa fiarba in suc propriu. Chiar daca iti vine greu sa nu-i raspunzi, aminteste-ti de clipele cand te ranea. Vei trece mai usor peste asta.
Daca re iubit, mai ales daca ea a afirmat asta, de ce nu o trimiti la el?
Nu stiu pentru ce ti-ai mai face probleme cu ea in cazul asta!
Nici nu merita sa te mai gandesti la ea, alta!
Nu e treaba ta. A plecat prima, nu merită s-o primești înapoi, nu ești casă de binefacere.
Și nu există "Am plecat dar am realizat că am greșit". Există doar "Am plecat pentru alt tip care m-a zburat după ce i-am supt p a și m-am întors la tine".
Nu contează. Iubirea e ceva complex, dar ai fi surprins să vezi cât de repede dispare când realizezi că iubești o târfă de genul.
Gândește-te că dacă a plecat o dată, o va face din nou și vei rămâne iar cu mâna în pantaloni. Și chiar dacă nu ar face-o, de ce ai vrea pe cineva care și-a dat seama că s-a plictisit de tine? Realizez că nu poți să controlezi ceea ce simți, iar dacă era atrasă de un alt tip și s-a despărtit de tine pentru el, iar apoi a realizat că tu ești cel pe care îl vrea, ai noroc, te poți alege cu o erecție și cu ceva încredere în tine. Dar nu și cu ea. Pentru asta există remușcări și amintiri la 40 de ani de tipul ăla mișto pe care l-a lăsat baltă. Degeaba ai întârziat pentru că ai avut diaree, tot ai pierdut trenul. Trenului nu-i pasă de faptul că nu a fost alegerea ta. Dacă ție îți pasă, ești mai prost ca trenul, Adiță.
Dar îmi bat iar degetele degeaba, pentru că dacă ai ajuns să postezi aici asta, e clar că o s-o primești înapoi. Oricum, să nu-ți ștergi contul, prevad aceeași problemă la tine de multe ori.
Vaii,cat sentiment, ce suflet nobil ai. Tu esti urmatorul Eminescu.
Ce te face să crezi că nu sunt chiar el? N-ai auzit că legendele nu mor?
Dar tu ce faci aici, frumosule? Te-ai întors să-mi citești răspunsurile iar?
Din pacate erai pe prima pagina si eu sunt la a 4 bere dupa o sticla de vin. Aveam chef de o lectura de calitate, plina de intelepciune, asa ca am zis sa iti citesc capodoperele.