| Cr7adi a întrebat:

prietena mea s-a despartit de mine, dupa o realtie de 2 ani, si acum ii pare rau, la inceput am insistat sa se impace, si cu cat insistam ma ranea mai mult, parca eram un strain. Acuma ea ma caut disperata, insa eu nu ii raspund, nu ii rapsund la mesaje, stiind ca ignoranta doare cel mai mult.Totusi sper ca si-a invatat lectia si i-as mai da o sansa, pentru ca o iubesc, si ea la fel, doar ca a facut o prostie sa renunte la mine si a realizat asta. Cum sa actionez sa isi ceara ea scuze, cum sa renunte la orgoliu. Tot imi zice ca are iubit, dar nu are, e cancer orgoliul asta. Imi scrie ca are iubit ca sa ma faca sa sufar... ce prostie

9 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Nu e treaba ta. A plecat prima, nu merită s-o primești înapoi, nu ești casă de binefacere.
Și nu există "Am plecat dar am realizat că am greșit". Există doar "Am plecat pentru alt tip care m-a zburat după ce i-am supt p a și m-am întors la tine".

| Cr7adi explică (pentru LoveSleep):

Dar daca o iubesc?

| LoveSleep a răspuns (pentru Cr7adi):

Nu contează. Iubirea e ceva complex, dar ai fi surprins să vezi cât de repede dispare când realizezi că iubești o târfă de genul.
Gândește-te că dacă a plecat o dată, o va face din nou și vei rămâne iar cu mâna în pantaloni. Și chiar dacă nu ar face-o, de ce ai vrea pe cineva care și-a dat seama că s-a plictisit de tine? Realizez că nu poți să controlezi ceea ce simți, iar dacă era atrasă de un alt tip și s-a despărtit de tine pentru el, iar apoi a realizat că tu ești cel pe care îl vrea, ai noroc, te poți alege cu o erecție și cu ceva încredere în tine. Dar nu și cu ea. Pentru asta există remușcări și amintiri la 40 de ani de tipul ăla mișto pe care l-a lăsat baltă. Degeaba ai întârziat pentru că ai avut diaree, tot ai pierdut trenul. Trenului nu-i pasă de faptul că nu a fost alegerea ta. Dacă ție îți pasă, ești mai prost ca trenul, Adiță.
Dar îmi bat iar degetele degeaba, pentru că dacă ai ajuns să postezi aici asta, e clar că o s-o primești înapoi. Oricum, să nu-ți ștergi contul, prevad aceeași problemă la tine de multe ori.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru LoveSleep):

Vaii,cat sentiment, ce suflet nobil ai. Tu esti urmatorul Eminescu.

| LoveSleep a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Ce te face să crezi că nu sunt chiar el? N-ai auzit că legendele nu mor?
Dar tu ce faci aici, frumosule? Te-ai întors să-mi citești răspunsurile iar?

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru LoveSleep):

Din pacate erai pe prima pagina si eu sunt la a 4 bere dupa o sticla de vin. Aveam chef de o lectura de calitate, plina de intelepciune, asa ca am zis sa iti citesc capodoperele.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca re iubit, mai ales daca ea a afirmat asta, de ce nu o trimiti la el?
Nu stiu pentru ce ti-ai mai face probleme cu ea in cazul asta!
Nici nu merita sa te mai gandesti la ea, alta!

| darrio2007 a răspuns:

Mai las-o sa fiarba in suc propriu. Chiar daca iti vine greu sa nu-i raspunzi, aminteste-ti de clipele cand te ranea. Vei trece mai usor peste asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca o convingi sa isi ceara scuze, o va face doar pentru ca i-ai cerut asta, nu va regreta. Intrebarea nu e cum o poti face pe ea sa-si ceara scuze, e cum sa te faci pe tine sa realizezi ca nu vei face decat sa o iei de la capat.