| Georgyanageorgi a întrebat:

Buna prieteni. Sunt tare derutată. Lucrez la o firmă de 1 an de zile. Am un șef (director) frumos foc. Din prima clipă când l-am văzut l-am placut și îl plac in continuare. Ne intalnim aproape zilnic, el vine după actele zilnice. Dar niciodata nu i-am spus ce simt și nu prea am vorbit altele decât despre munca...suntem 2 colege. Si nu am fost niciodata numai eu cu el.Pe zi ce trece sunt tot mai agitată in prezenta lui si nu mai am liniște. Il plac enorm si nu pot opri sa nu ma gandesc la el. Am incercat sa-i dau de inteles prin gesturi... filtrez cu el și el filtrează cu mine. Dar nu are zilnic aceeasi stare.Intr-o zi i-am trimis un mesaj o altă lucrare terminată (Dragoste de toamnă)
,, Dragostea nu are vârstă, indiferent că este în primăvara anilor sau a toamnei, ea răbufneşte şi îşi cere drepturile"(Redirecționat) și o pictură de a mea cu 2 îndrăgostiți. Nu a raspuns. Eu eram liberă dar a întrebat-o pe colega cum lucrez. Ziua următoare ne-am întâlnit la munca, dar nimic altceva în afară de servici. Ieri m-a chemat la mașină sa imi dea niste tavite (pentru servici). In timp ce le numara cu degetul m-a privit în ochi lung lung. Si a zâmbit la colțul gurii si eu l-am privit la fel de lung.Si i-am zâmbit.Astfel de momente au mai fost de multe ori glumit. Si râdem împreună dar nu stiu. Aș vrea sa-i spun dar nu stiu cum sa o fac. Aici am nevoie de parerile voastre

Răspuns Câştigător
| Sofer a răspuns:

Îmbrăcate provocator și arătai ce vrei.

9 răspunsuri:
| StefanChriss a răspuns:

Buna! Din cate stiu, relatiile intercolegiale in cadrul companiilor sunt interzise si pe buna dreptate! Nu poti avea o relatie cu un coleg din mai multe motive, o sa enumar cateva. Unul este ca nu este corect fata de colegii tai, daca tu ai o relatie cu superiorul tau, vei fi favorizata mereu. In al doilea rand, trebuie sa te gandesti ca poate la un moment dat va veti desparti, nu in termeni amiabili. Gandeste-te ce tensiune va fi intre voi atunci, sa va intalniti zilnic, iar asta clar va influenta inclusiv randamentul vostru in firma. Pe de alta parte, gandeste-te ca poate la un moment dat ti se ia tie de el, vrei sa te desparti, dar n-o sa poti, pentru ca o sa te hartuiasca constant. Daca se desparte el de tine, o sa fie foarte greu sa treci peste, pentru ca il vezi zilnic si o sa suferi foarte mult. Din orice punct de vedere privesti, relatiile intre colegii de munca nu sunt o idee buna si sunt sanse mici sa se termine cu bine!

| Paul754880338 a răspuns:

Nimic nu este mai frumos decat dragostea chiar si in acel stadiu incipient unde este mai multa curiozitate. Daca ar exista o formula pentru dragoste, pentru exprimarea ei, i-ar disparea cu siguranta farmecul. Tocmai flirtul acesta ca un dans este parte din farmecul inceputului. Nu trebuie sa faci nimic special doar sa continui ce ai inceput cu acceptul lui. Daca vrei poti schimba ritmul, adica, fii uneori mai provocatoare, alteori mai directa si alteori o buna ascultatoare.

| Georgyanageorgi explică (pentru Paul754880338):

Multumesc pentru raspuns. Asta am făcut și el a observat cu siguranță. Parca mergeam înainte, Nu prin vorbe...dar de fapt stam pe loc de un pic de vreme. Au fost momente când am fost singuri in alta încăpere, câteva minute dar nimic. Azi imi da de inteles multe și îmi arată că își dorește și maine e schimbat, e serios (E un exemplu) stiu ca are zile si mai proaste.dar observ ca se uita altfel la mine (sunt si cea mai tânără din firma) și in cele mai multe zile imi da de inteles ca ar trebui să vorbim. Întotdeauna la plecare își întoarce capul inapoi, salută și această ca ar mai vrea sa spuna ceva, dar pleaca

| Georgyanageorgi explică (pentru Georgyanageorgi):

Zilnic ma gandesc la el și mă pierd cand il întâlnesc. Imi tremura picioarele și am emotii. Mâine am sa il întâlnesc din nou. La muncă (10 min-e sambata) și mă frământă tare sa il iau deoparte sa-i vorbesc. Dar mi-e teamă (apropo de primul raspuns care l-am primit la intrebare) nu imi este teamă de ce se v-a intampla daca vom avea o relație... Imi este teamă de faptul că poate eu inteleg gresit comportamentul lui si nu v-a iesi asa cum vreau eu

| Georgyanageorgi explică (pentru Paul754880338):

Oare sa il sun si sa vorbesc cu el?

| Paul754880338 a răspuns (pentru Georgyanageorgi):

Ar fi foarte ok sa faci acest pas

| RAY a răspuns:

Sa stii ca ne plac fetele tupeiste care au curaj, tupeu, asta e adevarul

| cristimihailov a răspuns:

Da-i un sarut si gata.

| Freya1 a răspuns:

In primul rand inainte sa faci fazele astea ar trebui sa te interesezi daca nu e căsătorit. Apoi sa te gândesti daca merita sa iti riști locul de munca si viitorul, pentru ca o relație cu șefu poate sa iti creeze probleme.Si sa mai ai si grija sa nu vrea doar o aventură cu tine, pentru ca asta va complica lucrurile daca tu esti foarte îndrăgostită.