Spune-i "la multi ani" si toate urarile care iti vin in minte.Cred ca doar acel "la multi ani" va fi special.Nu iti va trebui un mod anume de al spune.
Citindu-ti postarea, trebuie sa ghicim ce vrei.
"Pe 19 e la care tin ff mult. fostul meu prieten" - probabil ai vrut sa spui, "pe 19 e ziua celui la care tin ff mult...".
Deh! cu gandul la amarata aia de funda, scrisesi din doi in doi
Imi cer scuze corectez "pe 19 e ziua unui baiat la care tin foarte mult" din nou scuze
Niste cuvinte mai speciale spuse cu suflet, fac cat o mie de moduri de a spune "la multi ani", nu e nevoie de nimic special, nu e nevoie sa-i zici asta din avion. Spune-i ca tot ce i-ai urat vine din adancul sufletului tau, ii va fi de ajuns sa realizeze ca tu poti sa ai niste senimtente atat de profunde pentru el...
Pune-i pe clanta de la usa un fluturash cu la multi ani, apoi pune-i si in lift. dupa care pe usa de la intrare din bloc scrie-i un la multi ani... dupa care asteapta-l in fata blocului si cheama-l afara spunandu-i ca ai o surpriza. iar aici ii vei oferi un mic cadou si ii vei spune din suflet un la multi ani Sigur o sa-i placa traseul si cadoul :*
alexalx1234 întreabă: