| 1234567anaa a întrebat:

Prietenul meu e cu 4 ani mai mare ca mine si cand ne-am vazut ultima oară ma sărutat atat de intens ma sărutat si pe gât cum stăteam eu peste el ma tot trăgea spre el mi-a ridicat maieul si ma Mangaia pe spate apoi ma atins foArte putin pe fund. Credeți ca sa excitat? Vroiam sa ma uit la pantaloni lui dar nu aveam cum pentru ca stăteam pe el. Si cum pot face sa rămânem doar la chestile astea nimic mai mult mi-e rusine sa ii spun

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca asa cum erai tu,peste el,nu ai realizat daca era sau nu excitat, atunci esti putin cam mica pentru jocul asta.
Excitatia unui baiat nu e nevoie s-o vezi, o simti si nu stiu ce cuvinte as putea folosi ca sa te fac sa intelegi ce inseamna ca o simti... uite, daca avea o coada de ciocan in buzunarul de la pantaloni o simteai, nu-i asa?
Exact asa e si cu excitatia pe care n-ai putut s-o vezi.Trebuia s-o simti.
Un baiat nu functioneaza in felul asta decat cand e excitat.
Si sfatul meu ar fi sa te feresti deocamdata de momentele astea, ca nu e usor nici pentru el.
Nu te grabi.
happy

| maradi3 a răspuns:

Daca n-ai simtit nimic decat daca te-ai fi uitatla pantalonii lui, atunci e degeaba mai mare cu 4 ani decat tine! Mai lasa sa mai treaca inca 4 ani si reincearca! happy

| neutrino a răspuns:

Nu-i spune, lasa ca intelege el!

| Emilian65 a răspuns:

Daca stateai pe nu ai simtit ca s-a sculat penisul lui si te gadila pe la burta?

| 1234567anaa explică (pentru Emilian65):

Nu am simtit nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred.

| NameHarris a răspuns:

Spune-i ca nu esti inca pregatita:d eu cred ca va incelege'p)

| ZuzuMissy a răspuns:

Ai mai pus intrebarea aceasta odata... zine daca pe tine tea excitat? si vei afla raspunsul

| 1234567anaa explică (pentru ZuzuMissy):

Da m-a excitat

| ZuzuMissy a răspuns (pentru 1234567anaa):

Tu unde ii puneai mana? si sunt curioasa..cati ani ai? imi poti zice si in privat varsta ta

| qNesquik a răspuns:

Cati ani aveti? Amandoi deoarece nu am cum sa imi dau seama din "cu 4 ani mai mare" Spune-i ca nu esti pregatita pentru asta si ca se grabeste, inca nu e timpul sa-ti mai dea timp de gandire.

| nutzyku a răspuns:

Daca mai incearca ii poti spune sa mai asteptati inca nu esti pregatita de asa cevawinking