Daca mai incearca ii poti spune sa mai asteptati inca nu esti pregatita de asa ceva
Cati ani aveti? Amandoi deoarece nu am cum sa imi dau seama din "cu 4 ani mai mare" Spune-i ca nu esti pregatita pentru asta si ca se grabeste, inca nu e timpul sa-ti mai dea timp de gandire.
Daca asa cum erai tu,peste el,nu ai realizat daca era sau nu excitat, atunci esti putin cam mica pentru jocul asta.
Excitatia unui baiat nu e nevoie s-o vezi, o simti si nu stiu ce cuvinte as putea folosi ca sa te fac sa intelegi ce inseamna ca o simti... uite, daca avea o coada de ciocan in buzunarul de la pantaloni o simteai, nu-i asa?
Exact asa e si cu excitatia pe care n-ai putut s-o vezi.Trebuia s-o simti.
Un baiat nu functioneaza in felul asta decat cand e excitat.
Si sfatul meu ar fi sa te feresti deocamdata de momentele astea, ca nu e usor nici pentru el.
Nu te grabi.
Daca stateai pe nu ai simtit ca s-a sculat penisul lui si te gadila pe la burta?
Ai mai pus intrebarea aceasta odata... zine daca pe tine tea excitat? si vei afla raspunsul
Daca n-ai simtit nimic decat daca te-ai fi uitatla pantalonii lui, atunci e degeaba mai mare cu 4 ani decat tine! Mai lasa sa mai treaca inca 4 ani si reincearca!
Tu unde ii puneai mana? si sunt curioasa..cati ani ai? imi poti zice si in privat varsta ta