NU POTI RAMANE INSARCINATA NICI DACA TI-AI DORI SA SE PRODUCA ACEST LUCRU. Hormonii existenti in pastilele AC au rolul de a BLOCA adica de a IMPIEDICA, de a nu permite OVARELOR sa functioneze si din acest motiv NU SE PRODUC OVULE atat timp cat acei hormoni ajung ritmic/zilnic in sange, in organism. Metoda este folosita si testata de peste 50 de ani si in toata aceasta perioada indelungata nicio femeie care a folosit pastilele AC in mod corect conform instructiunilor NU a ramas insarcinata. Oare este chiar atat de greu sa intelegi ca TU chiar si daca NU AI FOLOSI aceste pastile AC din cauza faptului ca uterul tau este afectat de ENDOMETRIOZA nu ai putea sa ramai insarcinata. Folosind AC in scop de tratament si avand si afectiunea amintita, TU de fapt de esti de 2X,, protejata''. In cazul tau esteabsolut IMPOSIBIL sa poata lua nastere o sarcina. Multa sanatate!
Salut
Daca ti s-a spus ca nu poti face copii, de ce te mai stresezi? Nu are nicio logica ce spui. Anticonceptionalele de ce le mai iei?
Ce spui tu aici nu prea are logica din punctul meu de vedere, fara suparare.
Normal ca îmi e frica. Nu vreau sa rămân singura cu un copil. Asa mi s-a zis dar nu am de unde sa știu. Si prietenul meu vrea sa se termine în mine. Si nu am mai făcut asa ceva vreodată
Le iau pentru chist. Am 4. 30cm pe stângul. Am endometrioza. Trebuie sa ma operez fa sa pot. Dar am decurs la pastile. Si da știu... Si nu stiu de ce îmi e frica. M
Endometrioza se poate trata doar intr-un singur mod : prin aportul de hormoni necesari din exterior, ceea ce se poate realiza prin pastile AC. Probabil ca vei intelege si tu aceasta logica,, ilogica'' pentru cineva lipsit de minime cunostinte medicale.
Mmmm cred ca prietenul tau ar trebui sa-si puna pofta-n cui. Tu esti stresata de chestia cu sarcina asta care pare imposibila, dar hai fie, si lui ii arde de mizerii. Sunteti impreuna? Sau cum? Lui nu ii pasa de ce simti tu? Vorbeste cu el, explica-i ca nu iti doresti asa ceva, el daca e destept si te iubeste renunta la prostiile de genul, ca doar faceti totul incat sa fie ok pentru amandoi, nu ca el e lesinat cu chestia asta si tu stai stresata dupa. Sa fim seriosi. Discuta cu el si explica-i, ca nu te simti confortabil.
Legat de diagnosticul asta, incearca sa mai auzi si parerile altor medici. Poate fi costisitor, dar macar o sa stii exact ce si cum si nu o sa mai fi stresata.
Sanatate multa
Am vorbit cu el
Și eu vreau dar nu am mai făcut asa ceva niciodată. Dar din moment ce iau pastile nu stiu de ce îmi e frica. Le iau regulat. Eu acum 2 ani am fost operata la ovarul drept. Dar inainte de asta am luat un an de zile pastile. După ce mam operat am început sa iau din nou... Si acum iau iarăși... Si țin tratamentul.Nu stiu de ce îmi e frica.
Ai macar chiar si cea mai vaga idee in ce consta afectiunea denumita endometrioza? Oricare student la medicina in anul 2 sau 3 reuseste sa determine precis afectiunea si amploarea ei. Auzi la ea ...costisitoare. ha, ha, ha
Vai de mine... Ba sa mor eu de nu, voi, fetele, LA NAIBA SA MA IA DE PROST CE SUNT CA ZIC ASTA DAR NU VA UITATI LA CE BAIAT ALEGETI? Are patratele, are muschi, e cat un munte, gata e perfect, nu? sa-mi bag **** de nu... Ziceti ca va mananca baietii destepti
Lasa-l sa se termine in tine mereu inseamna ca te doreste mult lasa-l
Chiar nu prea am înțeles de ce... Dar își dorește mult. Fostul meu prieten nici nu făcea asa ceva
Ce ţi se pare aşa ciudat? E normal să îşi dorească asta, din moment ce ea nu are cum să rămână însărcinată sub nicio formă şi nu are cu ce să o afecteze. Bărbatul simte o plăcere mult mai mare când finalizează înăuntru, fără să folosească prezervativ sau fără să iasă afară cand ii e lumea mai dragă. E o dovadă de egoism să poţi să îndeplinesti o dorinţă partenerului şi totuşi să refuzi, chiar dacă nu te afectează cu nimic.
Raspunsul premiat de tine nu este adevarat. Informeaza-te, nu e o metoda contraceptionala 100% din pacate
Și nici dacă o sa fiu la ovulație sau perioada fertila?
In cazul in care sunt folosite pastilele AC, HORMONII existenti in continutul lor actioneaza asupra OVARELOR a caror activitate este practic OPRITA/INHIBATA si astfel este IMPIEDICAT 100% procesul de formare si maturizare a OVLULUI, deci NU se produce OVLATIA si din acest motiv NU MAI EXISTA nici PERIOADA FERTILA. Ovarele isi vor relua activitatea si vor reincepe sa produca ovule si va reapare si perioada fertila incepand cu luna in care NU se mai folosesc pastilele AC. Pana in acel moment este 100% IMPOSIBIL sa se formeze o sarcina. Este un lucru absolut sigur fiind demonstrat in cei peste 55 de ani de cand au fost inventata aceasta metoda si se produc si folosesc aceste pastile. Pilula (AC)anticonceptionala actioneaza asupra celor 3 mecanisme cheie de impiedicare a unei sarcini. 1. ) Blocheaza ovulatia: ovarele sunt trimise la odihna/oprite din functionare si ovulatia nu mai are loc. 2.) Daca totusi ovulatia se produce accidental, pilula impiedica procesul de nidarea, adica NU permite fixarea ovulului fertilizat in endometru. 3. ) In plus, MUCUSUL CERVICAL produs de colul uterin devin atat de dens, incat NU permite trecerea spermatozoizilor din vagin in uter, adica pastilele AC fac ca mucusul cervical sa fie ostil spermatozoizilor.
Te invit sa citesti cu atentie urmatorul articol : http://www.qbebe.ro/......ceptionale
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: