Spune-i tu clar si précis explicit ca nu l-ai iselat niciodata ca il iubesti pe el. Poate asa a simtit el. Eplica-i. :*
Nu are incredere in tine. Odata ce ea lipseste dintr-o relatie, e pierdere de vreme.
Ori tu chiar nu l-ai facut sa se simta bine si de aceea ti-a aruncat vorbele astea.
Ai pus in calcul posibilitatea sa fi fost el cu alta?(unii oameni incearca sa dea vina pe altii, cand de fapt ei au gresit).
Asta poate se simte la un bărbat, nu la o femeie!
Spune-i că e un dobitoc și nu te mai iubi cu el! Să nu există o „data viitoare"!
Ai cazut prada unui ipocrit. El nu a dorit decat sa se culce cu tine, si a reusit.
Si tu ce i-ai raspuns? Nu ai negat aceasta aberatie? Explica-i faptul ca nimic din ceea ce a spus nu este real, ci doar o fictiune care se afla-n mintea lui. Poate trebuia sa te concentrezi mai mult atunci cand te iubeai cu el, sa-i acorzi mai multa atentie si dragoste. Daca ai facut asta si tot ti-a reprosat, inseamna ca nu are incredere in tine si ca e doar un dobitoc care cauta o aventura.
Alt prost...
Da-i cu eject de urgenta Tania.
Un barbat cu multa experienta poate sa-si dea seama daca o femeie a avut un act sexual inainte de acela cu el, din starea generala a femeii, temperatura, pupile, "rezistenta" sau "oboseala" vaginului, (pasarica, cum ii spuneti voi daca este folosita mai mult timp intr-o zi dezvolta un mediu acid care duce la senzatii neplacute de usturime), plus alte doua repere care nu-si au locul aici...pentru ca nu fac educatie sexuala cu voi.
Cum iubitul tau te-a acuzat ca il "inseli", doar pentru ca..."nu s-a simtit el bine", denota faptul ca e doar idiot.
Daca tie iti plac idiotii...
Relatia noastra e de 3 ani...nu e prima data cand zice asta, dar nici nu se prea intampla, de exemplu saptamana asta ne-am vazut in fiecare zi, luni, marti a fost tot ok, iar pe joi nu a mai fost.si asta era motivul, ca eu am fost cu altcineva. Deci tine de el, nu de mine nu? m-am simtit f prost spunandu-mi asta, cand nici gand sa ma culc cu altcineva, dar de cum sa fie
Nu stiu ce sa zic, relatia e de 3 ani, nu cred ca ar mai urmarii doar sa se culce cu mine, avem planuri serioase, doar ca m-am simtit prost cand m-a acuzat pe nedrept, deoarece luni, marti a fost ok si pe joi nu a mai fost, si atunci a dat vina pe mine ca el nu s-a simtit bine, dar eu chiar m-am simtit bine.
Relatia noastra e de 3 ani, avem deja planuri serioase, Luni, marti a fost ok, si problema a aparut pe joi, atunci am fost acuzata ca am fost cu altcineva, eu m-am simtit foarte bine, dar el sustinea ca nu.
Daca relatia are 3 ani, e cu atat mai urat...
Inseamna ca "nu m-am simtit bine cu tine", e doar un motiv pentru ceva mai grav.
Pentru un nou artificiu sexual pe care nu l-a mai incercat si si-l pregateste cu tine, sau...pur si simplu un motiv pentru a te lasa balta.
Cand un baiat (ca barbat nu prea e) spune unei fete "ma inseli", prima miscare pe care fata trebuie sa o faca e sa verifice daca nu cumva e chiar ea cea inselata...
Iti multumesc mult Darkmagic pentru lamuriri, nici nu stiu cum sa procedez pe viitor, dar cred ca o sa las timpul sa decida el.
beausingurlamasamea întreabă: