Relatiile din trecut sunt in trecut.O fost un motiv pentru despartire si ala no disparut decat uitat.Fostul se intoarce la tine pentru ca se gandeste ca esti mai "cuminte" si mai usor de manipulat, sau pentru ca probabil a gasit doar vagaboante bune de aventuri de-o noapte si acu so saturat
Eu zic ca cel mai bine lasa-i pe amandoi si continua inainte, sa cauti altul, si parerea ea, orice relatie sa nu tina peste 6 luni ca de anii trec, viata ti se schimba si n-are rost sa pierzi prea mult timp langa acelasi baiat
Da ai dreptate ca crede ca sunt ceva fat acuminte fata cu care e el intr-o relatie mi-a spus c anul crede ca e cuminte si nu are incredere sin cate spune si ca il dezamageste usor usor..totusi ma simt bine cand stiu ca incearca sa aiba din nou ceva cu mine pe cand cu actualul ma mai gandesc chiar daca e copil ma face sa ma simt bine...doar ca nu-si da seama de unele lucruri nu se gandeste inainte sa faca..si da..niciodat arelatii mai lungi de 6 luni..pt mine si 6 luni e mult.3 luni mi se pare acceptabil hai 4 sa zicem mai mult nu cred ca as putea