| zuzunela a întrebat:

Bună!
Prin 2013 am făcut cunoștință cu un baiat, el și părinții săi se cunoșteau cu mama mea. Vorbeam pe internet, eu mă atașasem de el, așteptam abia să ne vedem, și ne-am văzut dar pe parcurs a fost și ceva mai mult între noi.
Eu eram înebunită după el și acum tot îmi place, dar deja m-am obișnuit cu situația că nu o să mai fim impreuna.
El era total indiferent față de mine, și eu abia acum îmi văd greșelile care atunci mi se păreau acțiuni controlate... ei bine, am suferit mult dar l-am iubit mai mult ca pe oricine.
El seamănă întru totul cu tatăl meu, posibil că asta mă și atrage cel mai mult.
A profitat de mine, de iubirea ce i-o port și m-a rugat să-l ajut financiar, eu am făcut tot posibilul și l-am ajutat, apoi de vreo 3 ori s-a repetat aceeași chestie.
Se ruga, se jura ca mi-i întoarce înapoi peste o săptămîna, două dar așa și nu mi-a mai întors nimic.
Am fost oarbă pentru nu-mi dădeam seama că e atît de fățarnic și credeam în el, nu voiam sa-mi ascult prietenile care vedeau dintr-o parte lucrurile. Eram gata la tot pentru el dar cu timpul am început să-l urăsc.
Nu ne văzusem de prin noiembrie 2014 și începeam să nu mă mai gîndesc la el și pot să zic că chiar îmi reușea, pînă cînd doua săptămini în urmă, mă sună un un număr pe care nu-l cunoșteam și cînd am întrebat cine e mi-a răspuns că e el. Vocea mi se schimbă deodată, fluturi prin stomac au început să danseze și iarăși se treziseră sentimentele pentru el. Abia vorbeam, aveam emoții la ce avea să spună.
Mi-a zis să ne vedem, a zis că a gătit și mă invită să măninc cu el.
Știam, știam că nu trebuia să mă duc dar nu m-am ascultat, mi-am luat un taxi și am mers către el. Am mîncat, am vorbit, am făcut și dragoste...
Ieri, pentru că era 1 aprilie, ziua umorului, am hotărît să fac o glumă, care acum mi se pare prea drastică și i-am scris că am făcut un test de sarcină care a ieșit pozitiv. O oră nu mi-a răspuns și i-am scris că dacă atît de indiferent eu o merg la medic, o să-mi iau pastile pentru întreruperea sarcinii.
De pe la orele 17 seara începuse să mă apeleze însă eu nu-i răspundeam, uneori îi inchideam. Mă apela peste fiecare 5 minute și peste vreo 3 ore i-am răspuns. Speriat m-a întrebat ce e cu mine și de ce nu am răspuns pînă acum?! Mi-a zis că telefonul nu era cu el și că îl uitase în mașină.
I-am zis ca nimic nu e, a intrebat ce e cu mesajul acela și i-am zis că deja nu mai conteaza... Mi-a zis sa ne vedem insa i-am zis ca nu vreau.
Mi-e teama să-i zic adevarul, nu știu cum să-i spun. sau poate ca nici nu ar trebui să-i zic.
Dați-mi idei vă rog mult!

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Fugi cat poti de departe de el, asta e ideea. Profita de tine, vei suferi si nu vei avea nimic bun de la el.

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ma intreb cati ani ai deoarece esti infiorator de naiva.La-sa-l si nu te mai gandi la el. Nu te vrea decat doar pentru a isi satisface din cand in cand fanteziile cu tine.

| Doub a răspuns:

Nu-mi dau seama ce ti se pare tie asa amuzant la "glumita" ta.
Apropo, isi bate joc de tine.

| drogh a răspuns:

Spune-i ca pentru tot ce ti-a facut si pentru indiferenta lui, l-ai pacalit. Chiar daca se va supara, o merita pe de plin!

| Bianca1001Bia a răspuns:

Isi bate joc maxim de tine, asa ca intoarce'i moneda, spune'i ca testul a iesit pozitiv, si l'ai ars aruncat ca sa nu il vada ai tai, speriel tare, si daca e sa se complice lucrurile spune'i ca ai facut alte 2 3 si au iesit negative deci posibil sa fi fost expriat sau sa il fi facut necorespunzator pe primul happy. Ps eu l'as omori daca ads fi prietena cu tine, pentru ca isi bate joc de tine

| zuzunela explică (pentru Doub):

Nu că mi se pare amuzant doar ca pentru prima dată l-am văzut atît de agitat și am rămas surprinsă...

| zuzunela explică (pentru Bianca1001Bia):

Eu deja i-am zis că am mers la medic și am luat pastila.

| zuzunela explică (pentru SkyPilot):

Mulțumesc mult!

| zuzunela explică (pentru corbulalbrosu):

Da, aveți dreptate

| Bianca1001Bia a răspuns (pentru zuzunela):

Mifegine se cheama pastila laughing). pai no lasa'l asa
si nu mai face nimic cu el sad