Indiferenta doare mai tare sa stii! Sa nu ii mai raspunda la nici o provocare va ramane dezamagita cand va vedea asta, ca daca ii raspundeti la provocari ii dati satisfactie de aceea ea nu se astampara! Asa ca lasat-o sa vb singura! Multa bafta!
Pai si faptul ca ii raspunde la telefon desemneaza ca ii cam place...nu ti se pare? Nu-mi spune ca el este sarmanul persecutat, stiu ca asa iti place sa crezi, dar deschide ochii mai larg, nu are NICIUN MOTIV pentru care sa ii raspunda si totusi, o face. Curios, nu?
Indiferenta doare cel mai tare. Sunt de acord cu tine, cu bataia nu rezolva nimic. Cel mai bine e sa nu ii mai raspunda, ca se va plictisi ea la un moment dat daca nu ii mai da importanta [blocheaza nr, ignor pe mess.]
Si nu ai de ce sa te certi cu prietenul tau ca nu e el vinovat [chiar avea de gand sa o bata?! ]
Bafta!
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa isi schimbe numarul de telefon.sa rupeti orice legatura cu ea si poate rezolvati problema.Imi pare rau de voi.nu mi-ar placea sa fiu in situatia ta.
Sper sa rezolvati problema:*
Pai da, o bataie merita, IGNOR pe mess si... vb cu mama celei fete si ceao baby! Si gta, cam asa a scapat un amic de al meu... Sper ca te-am ajutat.
Nu ar fi mai bine sa va schimbati amandoi numarul de telefon? presupun ca nu l-ar mai suna...sau te-ai gandit, poate are vr-un motiv
Pai simplu, Dai tu o bataie lu' aia, daca poti. Si zi lu iubitu' tau sa vina cu tine
Bananacantareata87 întreabă: