Viitorul și-l poate distruge doar el - nu ai cum să fii tu devină pentru imaturitatea lui. Mie mi-a murit tatăl după o grea suferință, mă certam cu șefii și plecam în delegații în provincie - toate astea suprapuse peste ultimul semestru din ultimul an de facultate la seral. Și am luat și examenele, am făcut și proiectul, am luat și examenul de diplomă. Deci, dacă știi ce trebuie să faci ca să ajungi unde vrei - POȚI.
Lasă-l încolo de copil fraier!
Te desparti de el si gata, ii spui, nu esti obligata sa stai cu el pentru ca are examene.
Sincer nu stiu daca il mai iubesc sau daca e vorba ca m-a ranit prea tare incat sa nu mai stiu ce sentimente am. Am 18 ani.
Nu esti tu de vina cu nimic! Cand era la aia din localitatea invecinata, nu se mai gandea la examene si la admitere? Ai facut destule pentru el, i-ai iertat prea multe. E timpul sa te gandesti si la tine un pic, sa lasi lucrurile asa cum sunt, si sa-ti vezi de viata ta.
Capu' sus!
Lasa-l pana dupa bac, dar trebuie sa joci teatru bine. Si te desparti de el dupa bac. Ca sa nu il ai pe constiinta... Iar asta ca plange nu tine, insa tu nu trebuie sa fi egoista acum, e un moment important in viata lui!