Esti naiva si te lasi condusa de sentimente, constienta fiind ca el e un derbedeu, care nu te merita!
Urata gandirea ta si sa stii ca vei avea foarte, foarte mult de suferit din cauza asta. Multi te vor calca in picioare si vor profita de naivitatea ta.
De 2 ori te-a lasat pentru alte fete, semn ca nu i-a convenit ce i-ai oferit sau pur si simplu nu i-a ajuns. De 2 ori l-ai iertat, mare prostie ai facut. Iar acum, cand o gafeaza pentru a 3-a oara, vrei sa-l ierti, cu toate ca a gresit enorm si-ti vorbeste urat.
Nu-l mai cauta! Vezi-ti de viata ta! Da, il iubesti, te doare, iti vine sa urli, sa plangi. Fa-o! Dar nu-l mai cauta. Iar daca se intoarce la tine, nu-l accepta. Asta nu e iubire. Sentimentul nu e reciproc... Da cu pumnul in masa cand te suna si nu-i raspunzi sau fa orice altceva. Schimba-ti numarul, rupe orice legatura cu el.
Timpul le rezolva pe toate, crede-ma si vei gasi un baiat care te va iubi, care te va merita, care-ti va darui tot ce are el mai bun.
Nu permite nimanui sa-si bata joc de tine!
Din punctul meu de vedere ar trebui sa il uiti nu e un capat de drum. Sunt multi baieti in lumea asta. Poti incepe prin a asculta melodia Cosol-Nu te grabi (dar adapteazo ca pentru fete).
Dupa cum ai zis acest baiat te-a cam uitat. Te inseala iar dupa tot la tine se intoarce. Fuge cu altele si nu vrea sa se desparta de tine. Poate ca nu vrea sa lase relatia pentru ca ar fi pacat sa o strice mai ales daca a durat un an. Ar fi bine sa il uiti, imi pot da seama cat de greu este dar ar fi mult mai greu daca el ar continua sa te insele. Daca a facut-o odata fii sigura ca o va face si a doua oara! Uita-l pentru ca e imposibil sa se schimbe.Amandoi sunteti nefericiti si nu cred ca e bine nici pentru tine nici pentru el.
Revin-o cu picioarele pe pamant, aia trebuie sa faci. Nu iti doresti o relatie normala, un baiat care sa tina doar la tine si sa ti se dedice doar tie? Nu conteaza daca tii la fostul prieten sau nu, e evident ca el nu tine la tine si o relatie nu poate exista cand doar unul dintre parteneri si-o doreste cu adevarat. De fiecare data cand ti se face dor de el, aminteste-ti cat te-a facut sa suferi. Trebuie sa realizezi ca el nu merita afectiunea pe care i-o porti. E timpul sa fii si tu fericita iar asta o poti realiza doar daca renunti la el.
Multumesc foarte mult pentru sfat, doar ca il mai iubesc. si e aiurea Azi l-am vazut cu actuala lui si a durut enorm.
liliana77any întreabă: