| Flowpqjqbwb a întrebat:

Buna! Rog seriozitate!
Pe 17 se împlinește o luna de când am avut aceasta joaca prosteasca cu iubitul meu. I-am făcut un handjob de doua ori și ca rezultat a ejaculat pe abdomenul sau. După avea, am șters totul in prealabil, abdomen, și maini, și mi-a introdus doua degete in vagin preț de câteva secunde și s-a frecat de partea mea intimă cu penisul afara prin colanții mei. Ultima mea menstruație a fost pe 13 Septembrie, iar acum am niște simptome foarte ciudate cum ar fi greață și abdomenul greoi și umflat la vedere. Astăzi am avut niște dureri ca și la menstruație însă este in continuare absenta! Exista vreo posiblitate sa fiu însărcinată?

14 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.E cam greu sa primesti seriozitate din moment ce va jucati de-a adultii dar nu va asumati eventuale consecinte.Nu, nu exista posibilitatea de a fi insarcinata. Spermatozoizii nu traiesc pe suprafete uscate dupa ce lichidul seminal se usuca.

https://www.doc.ro/......nsarcinata

| Flowpqjqbwb explică (pentru dullcat):

Mâine ar trebui să imi vina însă simptomele astea mă sperie foarte tare

| Flowpqjqbwb explică (pentru dullcat):

Nu avea nimic pe degete. însă imi fac griji mari cu simptomele de mai sus

| dullcat a răspuns (pentru Flowpqjqbwb):

Asteapta sa iti vina menstruatia. Daca te stresezi nu rezolvi nimic, nu-i ca si cum poti da trecutul inapoi.Stresul in sine poate intarzia si el menstruatia.

| doctorandus a răspuns:

Era un banc cu un lac poluat: un pescar pescuieste intr-un lac poluat. Vine paznicul, iar el il intreaba pe paznic:

- E interzis sa prind peste in lacul asta?

- Interzis nu e, dar ar fi mai degraba miracol.

Asa si cu graviditatea ta: daca ai ramane gravida doar din asta ar fi miracol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună, probabil simptomele tale de greată pot fi datorate stresului, la fel si întârzierea menstruației. Ești stresată că nu știi dacă ești sau nu însărcinată. Recomandarea mea ar fi să verifici acest lucru, fie îți cumperi un test de sarcină de la farmacie, fie îți faci o programare la ginecolog, pentru a-ți calma stresul. Însa, sperma nu supraviețuiește pe zone uscate, așa că riscul ca tu să fi însărcinată este destul de mic.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu va mai jucati cu organele sexuale la anisorii astia, cand habar nu aveti ca este imposibil sa ramai gravida cu degetele, sau mainile!

| mihai69 a răspuns:

Nu.

| Bobbi1234 a răspuns:

Nu te stresa. Stresul poate intarzia menstruatia. Asa ca asteapta ca o sa vina. In cazul in care nu vine o sa vezi apoi ce e de facut. Desi dupa parerea mea nu sunt sanse de sarcina.

| Marius22222222222 a răspuns:

Nu exista așa ceva!

| Miruna333 a răspuns:

Nicio sansa pe lumea asta. Citeste despre conceptie pe internet. Fara sex nu poti ramane insarcinata, cate degete ti-ar introduce. Asta e psihicul, daca citesti acum niste simptome, simti ca le ai.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti doar ipohondră nu ai nimic.

| GouDidodino a răspuns:

Sigur ești gravida