| Eszterr a întrebat:

Buna!
sa incep prin a spune, am 19 ani si de vreo doua luni sunt indragostita de un barbat de 32. situatia e delicata intrucat el teoretic are prietena, si totusi trage sa ma vada, am si intretinut acte sexuale de 2 ori (si da, el a fost si cel care m-a dezvirginat) si desi el e cam toata ziua ocupat (este militar)isi face timp sa ne auzim.
problema este ca am inceput sa pun sentimente iar micile aventuri pe care le avem, ma fac sa ma indragostesc si mai tare. e corect ce fac, intrucat el are o relatie oficiala de ceva ani cu o alta femeie? incep sa ma simt prost sa fiu pe locul doi. ce as putea sa fac? simt ca imi pierd mintile dupa el....si l-as intreba ce are de gand...dar parca nu imi vine sa fac asta.

14 răspunsuri:
| lex79 a răspuns:

Fa ce vrei, oricum e rau.
da, nu e normal sa te bagi in relatia altei femei, mai grav e ca el nu da 2bani pe nici una din voi de joaca pe 2 fronturi. daca il pui sa aleaga, o va alege pe ea. daca nu-l pui sa aleaga ai sa te simti incontinuare asa...
trebuie sa fie greu sa iti imparti iubitul cu o alta femeie la care el tine mai mult (altfel o lasa.in afara de experienta unei noi relatii fresh, unei femei fresh, nu-i lipseste nimic important de acasa ca sa il determine sa termine acea relatie.el o iubeste pe acea femeie, in felul lui handicapat si probabil se potrivesc).

eu te-as sfatui sa-ti gasesti un barbat care sa te iubesca si nu doar unul care sa te folosesca pentru orgoliul lui.
mai tarziu vei avea si tu nevoile tale si e important sa nu pierzi ani buni cu o jigodie (nu il ofensez personal pe el, am si eu sechele mele...) si sa cauti de pe acuma barbatul potrivit pentru tine.nu sunt multi si se ocupa repede.

| neutrino a răspuns:

Daca tie iti place viata pe care o traiesti esti strict problma ta, el nu se simte dedoc prost pentru asta. Cat priveste fapul ca ai de gand sa-l intrebi despre planurile sale, deja iti depasesti drepturile de a fi amanta.

| Alcyon a răspuns:

Cred ca ai facut o greseala ca te-ai bagat intr-o astfel de poveste fara cap si fara coada. Ai asteptat pana la 19 ani, ca sa-ti pierzi virginitatea cu un barbat ce te tine pe post de amanta... Nu suna prea bine. Cred ca meriti mai mult de-atat.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
obligat ca esti pe locul 2, el cauta la tine ce nu gaseste acasa.ti-a vorbit ca ar vrea sa se desparta de iubita pentru tine? crezi ca e corect ca el sa "lucreze" la 2 aparate? nu e corect, tu vei pune suflet fiind primul barbat din viata ta, iar el se distreaza cu ambele, dar in lume iese cu prima..cred ca este cazul sa vorbesti serios cu el si sa nu te mai foloseasca, ori sa hotarasca ce alege..nu poate sa aiba 2 femei.
O zi bunahappy

| xVictor a răspuns:

Aaa. arati bine dar esti Proasta! Dc te-ai bagat peste iubita respectiv sotia lui unu la mana. 2. da este mai batran decat tine dar in dragoste nu exista varsta iar prin faptul ca u deja ai sarit in patul lui sa zic asa. fara sa faca nimic pentru tine adica sa o lase pe cealalta... mda. s-a saturat de varza varza varza. mai vrea si el o pizza sau altceva. u nu insemni mai nimic pentru el. si crede-ma ca o sa-ti demonstreze pentru ca asa cum ai zis si u esti pe locul 2 si mereu vei fi. o amanta frumoasa in fine. sfatul meu prietenesc. Fata, du-te la el si intreaba-l ce ai de gand cu noi 2? daca ii zici sa scape de cealalta evident in viitor o sa apara una exact ca tine si o sa scape si de tine nu? daca iti raspunde nimic intra in conversatie cu el. mda ti-am zis arati bine iar alt sfat este sa-ti gasesti unul de varsta ta. si sa nu-i sari si acestuia in pat din primele 2 saptamani... ca te faci de ras asteapta dracu si u sa faca ceva pentru tine. cheama-l pe motiv ca s-a luat cineva de tine evident un pr de-al tau. iar cand sa dea in el ii zici ca a fost un test. sa vezi daca te iubeste. si daca face mai multe pentru tine clar ii dai pasarica si mai devreme. add cristi_cristi5448 yahoo messenger si crede-ma ca o sa te ajut maxim. Funda?

| xVictor a răspuns (pentru xVictor):

A si inca ceva. din nou am citit ce-au mai scris acesti oameni mai sus. si evident e din ce in ce mai jalnic. ba baieti si fete. primul barbat din viata unei fete nu-l v-a uita niciodata! sa retineti si voi asta..pt ca lui i-a daruit cel mai de pret lucru personal al ei. nu conteaza cat aur ai la gat sau pe maini. virginitatea e pura ma. te simti curata. dupa te murdaresti ca albina de polen din floare in floare. apropo am 16 ani dar sunt mult mai matur decat oricine de aici. iar sfatul meu e sa ma bagati pe yahoo messenger. iar daca v-a placut ce am facut eu mai sus. si aveti prieteni cu probleme. va sugerez sa-i zici yahoo meu. dar sa-mi dea buzz si sa-mi zica TPU sau te rog ajuta-ma sunt cutare am nev de ajutor bla bla bla. eu vreau sa ajut cat mai multa lume. succes

| unknøwn a răspuns (pentru xVictor):

Dacă crezi că virginitatea e cel mai de preţ lucru personal al unei fete, e grav, grav de tot.

greece12
| greece12 a răspuns:

Esti indragostita si nu-ti dai seama in ce situatie te-ai bagat.
Primele semne au aparut deja,pentru ca ai inceput sa-ti pui intrebari,sa-l vrei doar pentru tine si sa nu-ti mai ajunga ceea ce-ti ofera.
Se vor agrava cu timpul.
El se imparte,tu i te darui intreaga, el n-are timp deloc, tu ai tot timpul din lume, tu il astepti numai pe el, el trebuie sa faca fata la doua...risti sa devii ingrozitor de nefericita.
Si numai pentru ca te-ai indragostit de persoana nepotrivita.
Tensiunea in care te tine,intreg climatul misterios in care te implica, iti dau senzatia ca traiesti ceva delicios si iti va lua ani intregi sa realizezi minciuna si falsitatea lui.
Viata nu e complicata, noi o complicam, sa stii.
Un om cinstit cand iubeste din tot sufletul, face imposibilul ca sa-si vada omul drag fericit.Nu incearca doar, ci efectiv FACE.Imposibilul.
Tu nu vei trai asta alaturi de el,niciodata.
El va "incerca" mereu sa te sune, va "incerca" mereu sa te vada, la primul repros se va plange ca nu-l "intelegi" si-ti va aduce drept dovada "incercarile" lui, orbindu-te constient, numai sa nu te piarda.
In definitiv ce barbat e atat de tampit sa renunte la o frumoasa de 19 ani care,culmea,i s-a oferit,virgina fiind?
Pana nu-ti va gasi o demna inlocuitoare,n-o sa te lase.
Cand o sa te lase,vei fi maturizata,imbatranita,cu ochii plansi si intrebandu-te cum pot atatia oameni sa spuna ca viata e frumoasa.
Ai gresit aruncandu-te in relatia asta,barbatii in relatii trebuiesc lasati acolo,urla drumul de baieti seriosi si singuri.
Bine,ai gresit,sa spunem ca nu-i nimic,desi nu-i asa.
Dar nu persista in greseala.
N-as vrea sa te revad peste patru-cinci ani,trista si stinsa,mult prea resemnata ca sa mai ai puterea s-o iei de la inceput.
Viata e una singura,e ca un dans,daca faci pasii potriviti, iti place, daca gresesti, o vad toti, tu simti doar rusinea.
Ai grija.

| eu6andrea a răspuns:

Buna!
Am mai dat de o intrebare asemanatoare cu a ta pe aici si o sa iti spun si tie ce i-am spus si ei pentru ca iti inteleg situatia(candva am trecut si eu prin asta)! Tin sa te dezamagesc, dar relatia asta nu duce nicaieri, iar daca speri ca o va lasa pe ``oficiala``pentru tine doar pentru ca a fost ``primul`` te cam inseli! Stiu ca e greu, dar ar trebui sa pui punct cat mai curand(mai devreme sau mai tarziu tot vei face asta, dar de ce sa mai pierzi inca vreo2-3 ani din viata?)Gandeste-te la un lucru:daca ii pasa tare mult de sentimentele tale nu ar astepta un ultimatum de la tine pentru ca are 32 de ani totusi si daca te-ar fi iubit ar fi lasat-o deja pe actuala si fara sa ii spui tu ceva(are o varsta la care e capabil sa ia decizii fara sa fie indrumat), dar bine de asta esti constienta si tu doar ca mai speri ca poate nu e asa, speri degeaba! Ai facut o greseala ca ai ajuns in patul unui astfel de om si mai ales pentru prima oara, dar nu e nimic, nu esti nici prima si nici ultima...acum ia-ti inima in dinti si renunta ca nu ai pentru cine sa lupti! Fa un dus rece, bea o sticla de vodca, pune punct si incearca sa iti faci viata! Bafta

| CoquineNoire a răspuns:

Ca pana la urma barbatii pe gustul tau sau cei singuri pe gustul tau nu cresc asa, in pom.
care e problema ca fata asta s-a indragostit de unul cuplat?
sunt fete carora le place sa fie pe locul 1, sunt fete carora le place sa fie pe locul 2, dar noi nu stim, poate ea e la fel de importanta precum e aia cu care teoretic sta.
nu esti prima si nici ultima care trece prin asa ceva, nu alegem, nu ne putem controla inima.
din cate stiu eu, am certitudinea ca nu o va lasa p-aia.
nu vreau sa fiu inteleasa gresit, nu critic barbatii, dar raspunsul predominant la intrebarea "de ce nu se desparte de aia sa fie cu mine?", este ca...nu vrea, ii place sa aiba un refugiu.; pentru majoritatea este greu sa incheie o relatie de cativa ani, nu prea vor sa o ia de la capat, este mai practic pentru ei sa stea acolo, e mai comod sa se intoarca acasa cu gandul ca cineva ii asteapta si nu ar da asta pentru o a doua persoana.
ma intelegi?
nu stiu ce sfat sa-ti dau, nu vreau sa-ti spun ce sa faci, numai tu stii ce ai putea face, as putea sa-ti zic sa incerci sa-l uiti daca asta devine de nesuportat pentru tine, sa incerci sa te vezi cu altii, as putea sa-ti zic sa te vezi cu el in continuare.
in orice caz, gandeste-te bine si pune-ti ordine in ganduri, sa fie totul in favoarea ta.
te simti bine in situatia asta, eh pai atunci continua asa si nu te lua dupa gura lumii, desi indicat ar fi sa nu mai povestesti asta oricui (tu stiindu-l moralist), mai mult ca sigur ca te va critica.
bafta si take care of your heart, dear.

| chazz a răspuns:

Teoretic, teoretic, este pedofil. Nici tie, nici lui nu va functioneaza bine rotitele.

| Miauti a răspuns:

Pacat ca o sa suferi pe parcurs. Nu am de ce sa te judec cu ceva, dar o sa ti dai seama...

| lex79 a răspuns (pentru CoquineNoire):

"mai taci tu dreacu!" macar de ai fi inteles ceva din ce am zis.

sincer nu am cum sa fiu moralista din moment ce nu doar o data am fost in situatia ei. am ceva experienta la capitolul asta si inteleg cum functioneaza genul acesta de relatii si spun sigur 100% ca daca ala nu o iubea pe aia de acasa, insa pe aceasta da, o lasa pe prima imediat (CHIAR DACA AVEAU CASA SI TOT CE TINE DE ACEASTA IMPREUNA).

eu am fost in toate aceste situatii ce tin de triunghiuri amoroase si barbatii sunt f simpli, ori fac ceva, ori nu. ori simt, ori nu.ori pleaca, ori stau.

da poate tu stii mai multe, ca de na... ai fost si cu unul mai mare decat tine, care pe deasupra era implicat intr-o alta relatie si n-ai facut chestia asta doar o data.

| xVictor a răspuns (pentru unknøwn):

Ba pustiule. virginitatea e cel mai de pret lucru pe langa sufletul ei si personalitatea deci nu ma lua tu pe mine cu astea ca cunosc femeile mai bine decat propria-mi palma ma intelegi? do you understand me? deci fk off. am zis pe scurt. si da nu e chiar deloc bine ca a sarit in bratele aluia. fiind si amanta.