| Pufuletica98 a întrebat:

Sa va povestesc:la mine in scoala este un baiat nou super dragut de 17 ani (eu am 14) si pe facebook imi scrie ca ma iubeste si am ochi frumosi si ca sunt super frumoasa si mie imi place de el dar la scoala ne salutam si gata si incearca sa sarute si celelalte fete sad si nu stiu daca sa am incredere. Oare zice adevarul adica nu vreau sa sufar din dragoste.Ce sa ma fac? Oare doar isi bate joc sau zice adevarul?

Răspuns Câştigător
| Dariiiii a răspuns:

Eu sunt destul de convinsa ca vrea doar sa se joaca cu tine.happy Am doar 13 ani, nu le stiu pe toate, dar daca iti zice pe Facebook ca te iubeste iar in relitate se da la altele, e clar ca nu tine cam deloc la tine. Vrea si el sa eperimenteze sau sa se joace, nimic special.happy

13 răspunsuri:
| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Data viitoare cand iti zice ceva de genul, intreaba-l asa: "Tu iti bati joc de mine sau e pe bune?". Asteapta raspunsul lui. Daca zice ca glumeste, e clar ( cred ca ar fi clar si pentru tine), ca el te considera doar o prietena. Daca zice ca e pe bune, cere-i o dovada. Daca te face proasta, sau reactioneaza urat, atunci nici nu mai are sens sa-l privesti macar. Daca e doar o farasa idioata sa fara haz din partea lui, atunci nu te merita. Succes

| Pufuletica98 explică (pentru SuKi2KirAi1):

Cand a zis ca ma iubeste am raspuns:iti bati joc de mine? stiu ca mai faci complimentd si la alte fete si el a raspuns ca vorbeste serios si un pic s-a suparat pentru ca i-am spus ca nu prea am incredere in el.Eu totus sper sa fie devarat.

| ReiVaN a răspuns:

Haha! Ce nemernic!

| ReiVaN a răspuns:

Nu da 2 bani pe tine, cel mult vrea sa intretina relatii sexuale cu tine.
cenzurarea pe net e ca tigarea fara tutun, n-are logica.

| Pufuletica98 explică (pentru Dariiiii):

Ai dreptate.Multumesc pentru ajutor! Funda!

| Dariiiii a răspuns (pentru Pufuletica98):

Ma bucur ca am putut ajuta.

| Pufuletica98 explică:

laughing da da da cu diamant!

| Azµre a răspuns:

N-are cum să te iubească!
Nu ați fost o zi împreună.
Sunt baliverne, umpluturi, fie râde de tine fie nu știe cum să agățe o fată.

| Alexandru0007 a răspuns:

Te minte de te zapacestehappy stai linistita..nimeni nu iubeste pe cineva din 2 vorbe

| WildDream a răspuns:

Incearca sa te ameteasca cu cuvinte dulci, da in realitate isi incearca norocu cu multe. Nu merita...

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Darii nu are dreptate. Dupa cum era ideea si pe vremea lui mami ta la varsta asta,baieti "fac curte" la mai multe, si dupa ce le cunosc decid cu cine raman tongue Daca cu tine nu "avanseaza" in "cunoastere", o face (adica AVANSEAZA) cu celelalte iar daca cu tine no s-o faca, in curand o sa ramai "prea in urma" si o sa te scoata "de la socoteala". Lasa-l sa te sarute si continuati treaba, si convingel sa "ramana" la tine.Nu te sfii sa-l saruti(nu e cine stie ce).Nu te speria/rusina/agita daca si cand te prinde de fund (sau altfel de atins/pipait), inseamna ca-i place (estetic) si-l apreciaza, ar trebui sa fi multumita, plus ca sunteti amandoi la varsta cand "joaca hormonii" in voi deci e de inteles.Eu zic sa continui spre relatie cu el si sa te comporti normal, adica cum ti-am zis mai sus, si totul o sa fie bine. Darii nu e de accord dar daca tatal tau sau al ei o avut 20-30 ani in anii 75-85 o facut la fel cum ti-am zis (se "dadeau", la mai multe deodata) deci nu vad de ce ar fi altfel azi...

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Pufuletica98):

Te miri ca s-a suparat? Tu daca vrei sa fie adevarat,"Cerceteaza" cat mai putin si continua treaba cu el.Nu te mira ca complimenteaza si alte fete, pentru ca e normal sa nu-i placi doar tu, si sa fie si alte fete frumose/care-i plac, deci de ce te miri?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru SuKi2KirAi1):

Daca r fi "la misto" chiar te astepti sa recunoasca? E ca si cum ai intreba pe cineva "esti prost"? No sa-ti raspunda cum te astepti tu...