Alegi, ori esti cu ea ori fara ea
Poate fata vrea o relatie
Ori ca o vrea ala doar pentru sex ori ca o vrei tu sa o lingi pe bot tot aia e
Eu vreau sa fim asa cum am fost pana acum, adica cu tente din astea de prieteni cu beneficii.Cat despre relatie.sunt sigur ca nu vrea asta
A gasit in ala ce nu i ai putut oferi tu..foarte simplu
Nu simti nimic pentru ea.te ai gandit ca ea vrea pe cineva care sa o iubeasca?
Sincer,pana acuma nu m-am gandit la asta :/
Ai 15 ani..probabil vrei doar sa ai o iubita nu o vrei neaparat pe ea (90% sunt sigur de asta), e un sentiment placut sa saruti o fata, daca ea e fericita chiar daca stii ca e gresit ce face las-o sa vada pe pielea ei ca omul nostru invata numai din greseli
Nu m-am gandit la mai mult pentru ca de obicei lumea credea ca suntem impreuna si ea era prima intotdeauna care zicea ca NU si ca nu vom fi si dadea semne ca nu vroia mai mult
Fetele sunt mai timide de obicei..probabil spunea ca nu dar in sufletul ei poate voia
Probabil ca nu veti reveni. Eu as crede ca la petrecere fata ti-a oferit posibilitatea unei relatii iar tu ai jignit-o prin lipsa de actiune. Chestia cu "nu simt nimic pentru ea" este putin credibila. Eu as spune mai degraba ca simti dar nu ai constientizat. Incepi sa-ti dai seama abia acum cand observi ca o pierzi.
In locul tau eu I-as propune sa fiti impreuna. Ii poti spune ca nu ti-ai dat seama cat de importanta este pentru tine decat cand ai vazut ca poti sa o pierzi. Analizeaza-ti cu atentie sentimentele pentru ea!
Explica-mi si mie cum il ajuta ideea ta? Poate daca isi doreste vreo amenda si mai o pierde si pe tipa aia.
Blonda382p întreabă: