Si tu crezi ca prima fata nu a fost ranita? Sa-ti fie rusine, ai stat 1 an cu ea ai facut-o sa creada ca o iubesti si apoi ai parasit-o! Exact in situatia esti si tu! Cum te simti? Baietii nu va ganditi la cum se simte o fata, la binele ei, doar la curu vostru va ganditi! PA.
Te inteleg dragule, nu dramatiza, incearca sa intelegi ca ea nu te mai place, dragoste cu forta nu merge, nu gandi ca ai fost prost ca ai lasat-o pe prima, nu a fost sa fie "daca o iubeai asa de mult pe prima, nu te indragosti-ai de a doua" viata merge mai departe, mai sunt fete pe lumea asta, nu uita:"trebuie sa fie rau pentru a putea fi bine" te pup ai grija, si multa bafta! ai nevoie.
Ms. Am sa incerc sa le uit pe amandoua si sa gasesc pe cineva mult mai bun.
Nu ai pentru ce, a fost placerea mea, meriti ceva mult mai bun:*:*
Am ramas uimita la tine este ca intr-o telenovela...cred ca trebuie sa faci ceva sa te razbuni pe prietenul tau cum a putut face una ca asta... puneii intr-o situatie care sa inteleaga ca tu o iubesti)))
A da stiu serialul gossipgirl. Eu mai uit la el pe vplay
E vina ta tu ai lasat-o, iar acum o vrei inapoi, recucerest-o fi dragut cu ea, dar daca ea nu te mai place sorry dar ai pierdut, de obiceii atunci cand pierzi pe cineva iti da-i seama cat valoreaza dar este ca-m tarziu, oricum succes
AndrewTate7789 întreabă: