| cineva98 a întrebat:

Sa va zic povestea mea: in trecut am stat cu o fata timp de 1 an apoi an inceput sa imi placa de o alta fata.Am lasat-o pe prima pentru a doua si a venit vacanta mare cand eram cu a doua.De la o prietena de a iei am aflad ca nu mai mai iubieste din cauza distantei(suntem in acelasi oras doar era vacanta mare) Cand a inceput scoala s-a cuplat cu altcineva(pr meu).El mi-a zis ca nu sunt imp. dar eu stiu ce is. Faza e ca eu inca o iubesc pe ea (a doua fata) si vre sa fiu cu ea dar cred ca nu am sanse.Ea mi-a zis ca nu mai mai plke. Sunt ranit de juma de an va rog ajutati-maaaaaaa

8 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Si tu crezi ca prima fata nu a fost ranita? Sa-ti fie rusine, ai stat 1 an cu ea ai facut-o sa creada ca o iubesti si apoi ai parasit-o! Exact in situatia esti si tu! Cum te simti? Baietii nu va ganditi la cum se simte o fata, la binele ei, doar la curu vostru va ganditi! PA.

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Te inteleg dragule, nu dramatiza, incearca sa intelegi ca ea nu te mai place, dragoste cu forta nu merge, nu gandi ca ai fost prost ca ai lasat-o pe prima, nu a fost sa fie "daca o iubeai asa de mult pe prima, nu te indragosti-ai de a doua" viata merge mai departe, mai sunt fete pe lumea asta, nu uita:"trebuie sa fie rau pentru a putea fi bine" te pup ai grija, si multa bafta! ai nevoie.

| cineva98 explică (pentru andreeeeeeeeeeeeeee):

Ms. Am sa incerc sa le uit pe amandoua si sa gasesc pe cineva mult mai bun.

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns (pentru cineva98):

Nu ai pentru ce, a fost placerea mea, meriti ceva mult mai bun:*:*

| GossipGirL93 a răspuns:

Am ramas uimita la tine este ca intr-o telenovela...cred ca trebuie sa faci ceva sa te razbuni pe prietenul tau cum a putut face una ca asta... puneii intr-o situatie care sa inteleaga ca tu o iubesti)))

| cineva98 explică (pentru GossipGirL93):

A da stiu serialullaughing gossipgirl. Eu mai uit la el pe vplay

| alexandra_4554 a răspuns:

E vina ta tu ai lasat-o, iar acum o vrei inapoi, recucerest-o fi dragut cu ea, dar daca ea nu te mai place sorry dar ai pierdut, de obiceii atunci cand pierzi pe cineva iti da-i seama cat valoreaza dar este ca-m tarziu, oricum succes

| larisahidecuti98 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa o uitihappy e greu dar incearca