E vina ta tu ai lasat-o, iar acum o vrei inapoi, recucerest-o fi dragut cu ea, dar daca ea nu te mai place sorry dar ai pierdut, de obiceii atunci cand pierzi pe cineva iti da-i seama cat valoreaza dar este ca-m tarziu, oricum succes
Te inteleg dragule, nu dramatiza, incearca sa intelegi ca ea nu te mai place, dragoste cu forta nu merge, nu gandi ca ai fost prost ca ai lasat-o pe prima, nu a fost sa fie "daca o iubeai asa de mult pe prima, nu te indragosti-ai de a doua" viata merge mai departe, mai sunt fete pe lumea asta, nu uita:"trebuie sa fie rau pentru a putea fi bine" te pup ai grija, si multa bafta! ai nevoie.
Am ramas uimita la tine este ca intr-o telenovela...cred ca trebuie sa faci ceva sa te razbuni pe prietenul tau cum a putut face una ca asta... puneii intr-o situatie care sa inteleaga ca tu o iubesti)))
Ms. Am sa incerc sa le uit pe amandoua si sa gasesc pe cineva mult mai bun.
Si tu crezi ca prima fata nu a fost ranita? Sa-ti fie rusine, ai stat 1 an cu ea ai facut-o sa creada ca o iubesti si apoi ai parasit-o! Exact in situatia esti si tu! Cum te simti? Baietii nu va ganditi la cum se simte o fata, la binele ei, doar la curu vostru va ganditi! PA.
Nu ai pentru ce, a fost placerea mea, meriti ceva mult mai bun:*:*